Kar yağışının İstanbul'da hayatı olumsuz etkilediği sırada, birçok AKP'li isim ve yandaş basın CHP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni (İBB) ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir balıkçıda çekilmiş fotoğrafı ile hedef alındı, fotoğrafın ne zaman çekildiğine dair detaylar tartışmaların ardından ortaya çıktı.
Gün içerisinde tartışmalara neden olan iddiaya ilişkin restoranın işletme sorumlusunun iddiaları reddetmesi sonrası gazeteci Murat Ağırel, işletme sahibi ve İmamoğlu ile görüştüğünü dün saat 18 civarında İmamoğlu'nun restoranda olduğunu yazmıştı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün gece 'balıkçı restoranında yemek yediği' tartışmalarına ilişkin açıklama yaptı.
Ankara’da ‘tefeci’ operasyonu: 20 kişi tutuklandı
Sayıştay bütçeyi yuttuğunu açıkladı: Şehir hastaneleri için hani cebimizden kuruş çıkmayacaktı
Akıllara durgunluk veren vahşet: Yanmış ve başsız...
Almanya'da koalisyon direkten döndü!
Time to Help, Uganda’daki Sudanlı mültecilere hayati gıda desteği ulaştırıyor
Talimat saraydan mı? Üst düzey memura seyyanen 30 bin zam neden geri çekildi?