1. Uluslararası Olimpik Oksijen Tekvando Turnuvası

1. Uluslararası Olimpik Oksijen Tekvando Turnuvası
ORDU (A.A) - Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tekvando Koordinatörü Halil Öziş, 3-4 Kasım tarihlerinde 70 yabancı ve 130 yerli olmak üzere toplamda 200 sporcunun yer alacağı 1. Uluslararası Olimpik Oksijen Tekvando Turnuvası Atatürk Spor Salonunda gerçekleşecek dedi.
     Öziş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1. Uluslararası Olimpik Oksijen Tekvando Turnuvasına Azerbaycan, İran, Gürcistan ülkelerinin yanı sıra Türkiyeden birçok kulüp sporcusunun katılacağını belirtti.
     Orduda ilk defa düzenlenen turnuva için hazırlıkların tamamlandığını belirten Öziş, Bu şampiyonada dereceye giren sporculara ve kulüplere madalyalar ve kupalar verilecek diye konuştu.
     1. Uluslararası Olimpik Oksijen Tekvando Turnuvasının düzenlenme amacının Orduyu dünyaya tanıtmak olduğunu söyleyen Öziş, şunları kaydetti:
     3-4 Kasım tarihlerinde 70 yabancı ve 130 yerli olmak üzere toplamda 200 sporcunun yer alacağı 1. Uluslararası Olimpik Oksijen Tekvando Şampiyonası Atatürk Spor Salonunda gerçekleşecek. Müsabakalar saat sabah 09.00da başlayacak ve 18.00da tamamlanacak. İki gün sürecek müsabakalarda başta ilimiz sporcuları, ve yurt dışından gelen sporcular Uluslararası deneyimlerini artıracak bunun yanı sıra müsabaka beceri ve yeteneklerini artırma şansı elde edecekler. Bunun yanı sıra bu şampiyona ile ilimizin organizasyon tecrübesini de artırmayı planlıyoruz.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
01 Kasım 2012 18:58
DİĞER HABERLER