AÖF kayıtları ne zaman?

AÖF kayıtları ne zaman?
2014 - 2015 AÖF kayıtları bugün başladı...
AÖF 2014-2015 Güz Dönemi Kayıt Ücretleri ve Fiyatları Türkiye'nin en büyük fakültesi AÖF'de 2014-2015 dönemi kayıt heyecanı başladı.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi(aöf) öğrencilerini ilgilendiren AÖF yeni dönem kayıt başvuruları ve kayıt yenileme tarihleri hakkında merak edilenler haberimizde. Açıköğretim fakültesi yeni dönem kayıt başvuruları ve kayıt yenileme tarihleri belli oldu. AÖF öğrenci adayları yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini 15-26 Eylül 2014 zaman diliminde Anadolu Üniversitesi resmi sitesi üzerinden takip etmelidir. 

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinde kayıtlı iken, bahse konu ders ya da dersleri almış ve başarmış öğrencinin kayıtlı olduğu veya kayıt yaptıracağı programdaki muafiyet işlemleri ilgili fakülte tarafından yapılacaktır. Peki AÖF 2014 – 2015 kayıt tarihleri ne zaman? AÖF 2014 – 2015 eğitim öğretim yılı sınav takvimi belli mi?  Ara sınav ve final dönem sonu sınav tarihleri açıklandı. Ayrıca Açıköğretim (AÖF) İktisat, İşletme Fakültelerinin tüm bölüm/programlarında kayıtlı öğrencilerden, 2014-2015 öğretim yılı Bahar Döneminde kayıt yeniletecek olanlar ders ekle-sil işlemini buradan yapabilir. 

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

AÖF Kayıt yenileme işlemlerini yapabilmek için öğrencilerin ilk olarak yeni dönemde görmek istedikleri yada görmek zorunda oldukları dersleri seçmek zorundalar. Ders seçim işleminin tamamlanmasının ardından, seçilen ders sayısına göre öğrenci bir ücret ödeyecekler. Ücret ödeme tamamlanınca otomatik olarak kayıt işlemleri de tamamlanmış olmaktadır.

AÖF Ders kayıtlarını Anadolu Üniversitesi resmi internet adresi olan ogrenci.anadolu.edu.tr sayfası üzerinden AÖF Kayıt Yenileme İşlemlerini yapabilir ve sonuçları öğrenebilirler. Kayıt yenileme işlem tarihlerinin 15-26 Eylül 2014 zaman diliminde olacağı duyuruldu.

01 Eylül 2014 09:46
DİĞER HABERLER