AÖF sınav soruları ve cevapları burada - AÖF sınav sonuçları

AÖF sınav soruları ve cevapları burada - AÖF sınav sonuçları
2014 AÖF Bahar dönemi sınavı 19-20 Nisan tarihlerinde icra edilecek. AÖF sınavına giren öğrenciler sınavdan çıktıktan sonra 2014 AÖF soruları cevapları yayınlandıktan sonra az çok af sonuçlarında kaç puan alacağını tahmin edecektir.
AÖF sonuçları genellikle 30 gün içerisinde açıklanmaktadır. 2014 AÖF Bahar dönemi sınav sonuçları tahmini olarak 15 Mayıs 2014 gününe kadar açıklanması bekleniyor.

Sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor?

Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 30 gün içinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinde yayımlanmakta ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacaktır.

Sınav soruları ve cevap anahtarları internette nerede yayımlanmaktadır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri 2001 yılından itibaren sınav soruları ve cevap anahtarları e-Öğrenme Portalında e-Kitap biçiminde yayımlanmaktadır. Öğrenciler, Açıköğretim e-Öğrenme Portalına http://yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr adresindeki “Oturum Aç” kısmından T.C. kimlik numarasıyla oturum açarak “Fakülte” başlığından “Sınav Soruları” seçeneğine, “Bölüm” başlığından öğretim yılını, “Ders” başlığından istenen öğretim yılında yapılan sınav sorularına ve cevap anahtarlarına ulaşabilirler.
23 Nisan 2014 00:02
DİĞER HABERLER