Abdurrahim Albayrak yine yaptı yapacağını...

Abdurrahim Albayrak yine yaptı yapacağını...
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, 3-1 kazandıkları Kayseri Erciyesspor maçının son bölümünde adeta ölüp ölüp dirildi.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Galatasaray -Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçına Abdurrahim Albayrak damgasını vurdu. Öyle ki sarı-kırmızılı yönetici, istemeden de olsa yanında oturan kişiyi az daha boğuyordu. Maç sırasında yanında bulunanları hırpalamasıyla bilinen Galatasaray Başkan Yardımcısı, Erciyesspor'un gol kaçırdığı bir pozisyonda, heyecanına yenik düşünce ortaya bu görüntü çıktı.   



"BÜTÜN FUTBOLCULARI KUTLUYORUM"
Türk Telekom Arena'da oynaann maçın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Albayrak, "Başta Hamza hocamı ve futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Felipe Melo'ya da teşekkür ediyorum. Sakat sakat soyunma odasına geldi, kardeşlerini, arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Gördünüz, koşan, pres yapan, maçı kazanmak için her şeyi yapan bir Galatasaray vardı. Bütün futbolcu kardeşlerimi kutluyorum, hepsinin gözlerinden öpüyorum" ifadelerini kullandı.

Abdurrahim Albayrak instagram hesabından, daha sonra sosyal medyada bu hareketiyle alakalı bir caps paylaştı.



Gelecek hafta Fenerbahçe ile deplasmanda yapacakları derbi maçla ilgili ise Abdurrahim Albayrak, "Kadıköy'e lider olarak gideceğiz, inşallah lider olarak da döneceğiz" dedi.

28 Şubat 2015 15:38
DİĞER HABERLER