Adliye önünde yaşanan gizemli olay

Adliye önünde yaşanan gizemli olay
Emniyetçilere yapılan operasyonda gözaltına alınan bazı polislerin avukatı olan Kemal Şimşek, Adliye önünde yaşanan çarpıcı olayı anlattı.
Av. Şimşek, kendini emniyet mensubu olarak tanıtan bazı kişilerin açıklama yapan kadınların kimlerin eşleri olduğunu sorduğunu, bir kişi tarafından etrafta bulunan herkesin görüntüsünün alındığını, hakkında koruma kararı olan müvekkillerin de o kişiden şikayetçi olduğunu, görevli memur kimliğini sorduğunda cüzdanından emniyetçi olduğunu gösterir başka bir kimlik çıktığını belirtti.

Yolsuzluk, terör gibi soruşturmalarda görev alan Emniyetçilere yapılan operasyonda gözaltına alınan bazı polislerin avukatlığını üstlenen Av. Kemal Şimşek, Twitter'da dikkat çeken bilgiler paylaştı. 

Av. Kemal Şimşek'in açıklamaları şu şekilde;

-Bu arada kendini emniyet mensubu olarak tanıtan memurlarca, tarafıma açıklama yapan bayanların kimlerin eşleri olduğu soruldu.

-Aynı şekilde, kendini konunun ilgilisi olarak tanıtan ve şüpheli hareketleri bulunan bir kişi tarafından etrafta bulunan herkesin görüntüsü alınması üzerine, hakkında koruma kararı olan müvekkiller şikayetçi oldu. Şahıs sürekli titriyor.

-Görevli memur kimliğini sorduğunda cüzdanından emniyetçi olduğunu gösterir başka bir kimlik çıktı.

-Şu anda karakola geçiliyor. Kamera kaydı için CMK 140 kapsamında kararı olup olmadığına bakılacak.

-Müvekkillere karakolda kimliği belirsiz şahıslar tarafından hakaret edildi. Tespit edilip onlarla ilgili de şikayet yapılacak.

İşte, Av. Kemal Şimşek'in o tweetleri:
tweet2-004.jpg


tweet-021.jpg

22 Ağustos 2014 17:17
DİĞER HABERLER