Antalya'da feci ölüm

Antalya'da feci ölüm
Antalya, Manavgat'ta, bir ağaca çarparak alev alan otomobilin sürücüsü 46 yaşındaki Hüseyin Dokumacı, hayatını kaybetti.

Antalya'dan Alanya yönüne seyreden Hüseyin Dokumacı'nın kullandığı 06 GGK 19 plakalı otomobil, dün saat 23.00 sıralarında D-400 karayolu Manavgat girişinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki tabelanın direğine çarptı. Çarpışmanın etkisiyle bir anda alev alan otomobil daha sonra palmiye ağaçlarına çarparak durdu. Araçta sıkışan sürücü, küle dönen otomobilde yanarak öldü. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Sağlık ve jandarma ekipleri ile savcının olay yerinde yaptığı incelemeden sonra Hüseyin Dokumacı'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

KAZA ANI KAMERADA

Otomobilin yoldan çıkarak tabelaya çarpması ve aracın alev alma anı ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Kamerada, kontrolü kaybeden otomobil sol şeritten sağ şeride doğru ilerliyor. Sürücünün kontrol edemediği araç daha sonra yol kenarındaki tabelaya çarpıyor. Ardından patlama meydana gelerek otomobil, alev alıyor.

DHA

23 Ağustos 2014 15:02
DİĞER HABERLER