Bahçelievler'de feci kaza: 2 ölü

Bahçelievler'de feci kaza: 2 ölü
Bahçelievler'de E-5 karayolu üzerinde yaşanan feci kazada 2 kişi öldü.

E-5 karayolu Bahçelievler mevkisinde asfalt çalışması yapan bir kamyonun arkasında bulunan 4 işçiye otomobil çarptı. Kaza sonrasında sıkıştıkları yerden çıkarılan 2 işçi, kaldırıldıkları hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 2 işçi de hafif şekilde yaralandı. 

Kaza, saat 01.30 sıralarında E-5 karayolu Edirne istikameti Bahçelievler mevkisi yan yolda meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, aşırı hızlı olduğu iddia edilen 06 AF 8848 otomobil, yan yolda asfalt çalışması yapan işçilere çarptı. Kazada Nurettin Aykalkan ve Yasin Özer, otomobil ile asfalt kamyonunun arasında sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye kurtarıcı aracı ve ambulans sevk edildi. İtfaiye ekipleri otomobil ile kamyon arasında sıkışan 2 işçiyi kurtarmak için uzun süre uğraş verdi. Yapılan çalışmaların ardından 2 işçi sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulanslara taşındı. Ağır yaralanan işçiler ambulanslarla Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Nurettin Aykalkan ve Yasin Özer, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak can verdi.

Kazaya sebep olan otomobilin sürücüsünün olay yerinden koşarak kaçtığı iddia edildi. Polis ekipleri yaşanan kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Cihan

30 Ocak 2015 09:39
DİĞER HABERLER