Balıkesir'de gol yağmuru

Balıkesir'de gol yağmuru
Süper Ligin 14.haftasında ligin son sırasındaki Balıkesirpor ile Kasımpaşa takımları karşılaştı.
Süper Ligin 14.haftasında ligin son sırasındaki Balıkesirpor ile Kasımpaşa takımları arasında oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 5-3 kazandı.

Gol düellosunu yaşandığı maçta Balıkesirspor sahadan galip ayrılan taraf oldu. Balıkesirspor, ligde 10 hafta sonra 3 puanla tanışmanın sevincini yaşadı. Kırmızı-beyazlı ekip en son ligin 3. haftasında evinde Galatasaray’ı 2-0 yenmişti. 

50.dakikada Balıkesirspor, Gökhan Ünal'ın attığı golle beraberliği yakaladı. Uğur Akdemir'in pası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda buluşan Sercan Yıldırım son çizgiye indikten sonra şutunu çekti. Kaleci Andreas Isaksson'u geçen topu Ryan Donk kayarak çizgi üzerinden çıkardı. Pozisyonu takip eden Gökhan Ünal, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi.

53.dakikada Balıkesirspor öne geçti. Bu dakikada Ronald Vargas'ın pası ile sağ çaprazda topla buluşan Sercan Yıldırım ceza sahası içerisine girdikten sonra yerden pasını altıpas içerisinde bulunan Burak Çalık'a verdi. Burak Çalık'ın gelişine çektiği şut ağlarla buluştu. 2-1

54.dakikada konuk ekip beraberliği buldu. Kerem Şeras'ın pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Atilla Turan son çizgiye indikten sonra yerden pasını altıpasın hemen dışında sağ çaprazda bulunan Tunay Torun'a verdi. Tunay Torun'un gelişine sağ ayağı ile çektiği şut Balıkesirspor fileleri ile buluştu. 2-2

63.dakikada Balıkesirspor tekrar öne geçti. Bu dakikada sağ kanatta Barış Başdaş'tan kayarak topu kapan Uğur Akdemir pasını ceza sahası içerisine gönderdi. Orhan Şam'ın uzaklaştırmak istediği topla ceza sahası içerisinde sağ çaprazda buluşan Sercan Yıldırım'ın çektiği şut kaleci Andreas Isaksson'un sağından ağlarla buluştu. 3-2

66.daikada Kerem Şeras'ın sağ kanattan yerden pasını Halil Çolak topuğuyla penaltı noktası üzerinde bulunan Oscar Scarione'ye bıraktı. Scarione şutunda top kaleci Emrullah Şalk'tan döndü.
78.dakikada Sercan Yıldırım'ın ara pası ile ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Ali Öztürk ceza sahası içerisinden çekti. Top kaleci Andreas Isaksson'un müdahalesine rağmen filelerle gitti. 4-2

79.dakikada sol kanattan Tunay Torun'un ortasını Barış Başdaş ayağı ile altıpas içerisindeki Ryan Donk'a bıraktı. Donk'un gelişine çektiği şutu ağlarla buluştu. 4-3.

66.dakikada Kerem Şeras'ın sağ kanattan yerden pasında topla bulaşan Scarione’in vuruşunda top kaleci Emrullah Şalk'tan döndü.

90.dakikada Balıkesirspor'un 5. golü geldi. Oyuna 3 dakika önce giren Muğdat Çelik, düzgün bir vuruşla takımının 5. golünü attı.5-3.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 5-3 Balıkesirspor’un üstünlüğüyle sona erdi.
21 Aralık 2014 19:10
DİĞER HABERLER