Başbakan Erdoğan'a canlı yayında flaş yalanlama

BBP Lideri Mustafa Destici: Van'da il başkanımız yok. Erdoğan'ın söylediği yalan..

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Samanyolu Haber TV'de katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu ve Başbakan Erdoğan'ı yalanladı. Van'da il teşkilatlarının olmadığını vurgulayarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediğinin yalan olduğunu ifade etti..

Destici dün akşam da Twitter aracılığıyla, "Başbakan'ın Van mitinginde BBP İl başk.diye bir kişi platforma çıkmış..Partimiz'in Van'da il başkanı olmadığını kamuoyu ile paylaşıyoruz. Van il teşkilatımız yerel seçimlerde gerekli katılımı ve başarıyı sağlayamadığı için  görevden alınmış ve yerine henüz atama yapılmamıştır." açıklaması yapmıştı.

BBP: BAŞBAKAN KİMİN ELİNİ KALDIRDIĞINI BİLMİYOR

Ayrıca Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar, Van'da il teşkilatlarının olmadığını vurgulayarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elini kaldırdığı kişinin kim olduğunu bile bilmediğini söyledi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Yanar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Van mitinginde platforma çıkarttığı kişinin kimliğini bilmeden vatandaşlara tanıtmasına sert tepki gösterdi.

'Başbakan herkesi güldürüyor' diyen Yanar, "Büyük Birlik Partisi olarak siyaset tarihimiz boyunca bir ilki gerçekleştirmiş, görülmedik bir titizlikle ve ciddiyetle tüm parti kurulları ile istişare yapmış ve gerekçeleri ile birlikte cumhurbaşkanı seçiminde Sayın Prof. Dr. Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu'nu destekleyeceğimizi kamuoyuna deklare etmiştik." dedi.


01 Ağustos 2014 15:37
DİĞER HABERLER