Beşiktaş - Asteras Tripolis maçı hangi kanalda?

Beşiktaş - Asteras Tripolis maçı hangi kanalda?
Beşiktaş - Asteras Tripolis, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 1. maçı hangi kanalda? Şifresiz canlı izlemek için tıklayıp öğrenin...

Beşiktaş - Asteras Tripolis maçını hangi kanaldan şifresiz izleyebilirim diye mi soruyorsunuz? Beşiktaş - Asteras Tripolis, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 1. maçını hangi kanaldan ve saat kaçta yayınlanacağını öğrenmek için doğru adrestesiniz. Beşiktaş - Asteras Tripolis maçını 18 Eylül Perşembe akşamı 20:00'dan itibaren Star TV'den canlı olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca dev mücadeleyi Samanyoluhaber.com'dan da an be an takip edebilirsiniz...

Türk Takımları Sahasında Yunan Takımlarına Avrupa Kupası Maçı Kaybetmedi.
Türk takımları ile Yunanistan ekipleri Avrupa kupalarında 15 maçta karşı karşıya geldi. Temsilcilerimiz 7 kez, Yunan ekipleri 4 kez kazanırken 4 maç berabere bitti. Türk takımlarının ev sahibi olduğu 8 maçta ise temsilcilerimiz hiç kaybetmedi. Oynanan 8 maçın 5 tanesini kazanan temsilcilerimiz 3 maçı ise berabere bitirmişti.  

Beşiktaş 1958-59 Sezonunda Olympiakos İle Eşleşmiş Ancak Yunan Ekibi Maçlara Çıkmamıştı.
Beşiktaş 1958-59 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası ilk turunda Yunan ekibi Olympiakos ile eşleşmişti. İki ülke arasında yaşanan gerginlik nedeniyle Olympiakos sahaya çıkmamış ve hükmen mağlup sayılmıştı. Beşiktaş sonraki turda Real Madrid ile eşleşmişti. Beşiktaş sahasında oynayacağı Asteras Tripolis maçı ile ilk kez sahada Yunan temsilcisi ile karşılaşmış olacak. 

Asteras Tripolis Avrupa Kupalarında Deplasmanda Hiç Galibiyet Alamadı.
Avrupa kupalarında son 3 sezonda mücadele eden Asteras Tripolis takımı toplamda sadece 12 maça çıktı. Tamamı UEFA Avrupa Ligi ön eleme turlarında olan bu 12 maçta 3 galibiyet 6 beraberlik 3 yenilgi alan Asteras Tripolis deplasmanda ise galibiyet sevinci yaşayamadı. Deplasmanda oynadığı 6 Avrupa kupası maçında 3 beraberlik 3 yenilgi alan Asteras Tripolis 6 maçta 4 gol atıp 9 gol yedi. 

Asteras’ın Avr. Kupaları Deplasman Maçları
2012-13 Inter Bakü-Asteras Tripolis    1-1
2012-13 Maritimo-Asteras Tripolis       0-0
2013-14 Rapid Wien-Asteras Tripolis  3-1
2014-15 RoPS Rovaniemi-Asteras       1-1
2014-15 Mainz-Asteras Tripolis           1-0
2014-15 Maccabi Tel Aviv-Asteras      3-1

Asteras Tripolis Bu Sezon Deplasmanda Resmi Maç Kazanamadı.
Yunanistan Süper Ligi’nde ilk 3 haftada 1 galibiyet 2 yenilgi alan Asteras Tripolis takımı, deplasmanda oynadığı iki maçı da kaybetti. UEFA Avrupa Ligi gruplarına 3 ön eleme turu geçerek gelen Asteras bu 3 turda da deplasmanda kazanamadı. Mainz karşısında 1-0, Maccabi Tel Aviv karşısında 3-1 kaybeden Asteras Tripolis takımı RoPS Rovaniemi ile 1-1 berabere kalmıştı. Asteras geçen sezonda 23 deplasmanda maçında 6 kez kazanmıştı. 

Beşiktaş, Slaven Bilic Döneminde Avrupa Kupalarında 6 Maç Yaptı.
Beşiktaş Hırvat teknik adam Slaven Bilic döneminde Avrupa Kupalarında 6 maça çıktı. Beşiktaş bu 6 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 2 yenilgi aldı. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Trömso takımına ilk maçta deplasmanda 2-1 yenilen Beşiktaş, sahasında 2-0 kazanmış ancak cezası nedeniyle gruplarda mücadele edememişti. Beşiktaş bu sezon ise Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turunda Feyenoord karşısında 2-1 ve 3-1 kazanıp tur atlamış ancak play-off turunda Arsenal karşısında başarılı olamamıştı. Arsenal karşısında sahasında 0-0 berabere kalıp deplasmanda 1-0 kaybederek elenen Beşiktaş, Avrupa kupalarında yoluna UEFA Avrupa Ligi gruplarından devam ediyor. Bilic yönetiminde Atatürk Olimpiyat stadında 3 Avrupa kupası maçı oynayan Beşiktaş 2 galibiyet 1 beraberlik alırken etkili performans göstermişti.

17 Eylül 2014 15:19
DİĞER HABERLER