Beşiktaş - Partizan maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş - Partizan maçı saat kaçta hangi kanalda?
UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, bugün deplasmanda Sırbistan'ın Partizan takımıyla karşılaşacak.
Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki FK Partizan Stadyumu'nda 23 Ekim Perşembe günü oynanacak ve TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Paolo Silvio Mazzoleni yönetecek. Karşılaşma Star TV'den aynı saatten itibaren canlı olarak ekranlara gelecek.

İki siyah beyazlı takım Beşiktaş ile Sırbistan temsilcisi Partizan, UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında bugün Belgrad'da karşı karşıya gelecek. C Grubu'nun diğer maçında ise İngiltere'nin Tottenham Hotspur ekibi, Yunanistan'ın Asteras takımını konuk edecek. Bu karşılaşma da 22.05'te Londra'daki White Hart Lane Stadı'nda oynanacak.

MUHTEMEL 11'LER
Ev sahibi Partizan'ın Beşiktaş karşısında sahaya Lukac, Ostojic, Petrovic, Stankovic, Volkov, Brasanac, Branco Ilic, Sasa Ilic, Zivkovic, Skuletic ve Lazovic 11'i ile çıkması bekleniyor. Temsilcimiz Beşiktaş'ın muhtemel 11'i ise Tolga Zengin, Necip Uysal, Franco, Sivok, Motta, Veli Kavlak, Atiba, Gökhan Töre, Oğuzhan ÖZyakup, Olcay Şahan ve Demba Ba isimlerinden oluşuyor.

Bu arada Beşiktaş ve Partizan grupta yapılan iki maçta galibiyet alamadı. Beşiktaş, ilk hafta İstanbul'da Asteras ile ikinci haftada ise deplasmanda Tottenham Hotspur ile 1-1 berabere kaldı ve 2 puan topladı. Partizan ise ilk karşılaşmasında evinde Tottenham ile golsüz berabere kalıp, deplasmanda Asteras'a 2-0 mağlup oldu. C Grubu'nda 2. maçlar sonunda Beşiktaş 2 puan ve averajla ikinci sırada yer alırken, Partizan ise 1 puanla son sırada bulunuyor.

BEŞİKTAŞ'TA 3 EKSİK

Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Jose Ernesto Sosa, Mustafa Pektemek ve Serdar Kurtuluş, Partizan maçında forma giyemeyecek. Beşiktaş'ta kart cezası sınırında futbolcu bulunmazken, Sırp ekibinde Branko Ilic, bugünkü maçta sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve İstanbul'daki karşılaşmada Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarda oynadığı son 5 maçta yenilgi yüzü görmedi. En son 2011-2012 sezonunda UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele eden siyah beyazlılar, E Grubu'nda oynadığı son 3 maçta Dinamo Kiev'i 1-0, Maccabi Tel Aviv'i 3-2 ve Stoke City'yi 3-1 mağlup etmiş ve lider olarak üst tura çıkmıştı.

Daha sonraki 2 sezon aldığı cezalar nedeniyle Avrupa kupalarına katılamayan Beşiktaş, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde yeniden gruplara kalmayı başardı. Siyah beyazlı ekip, C Grubu'nda oynadığı iki maçta da sahadan 1-1 beraberlikle ayrılıp, gruplarda yenilmezlik serisini 5'e çıkardı
23 Ekim 2014 20:46
DİĞER HABERLER