Beşiktaş'ın yeni yıldızı İstanbul'da

Beşiktaş'ın yeni yıldızı İstanbul'da
Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı yıldız oyuncu, İstanbul'a geldi.

Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Hamburglu oyuncu Tolgay Arslan, İstanbul'a geldi.

Beşiktaşlı yöneticilerle birlikte Atatürk Havalimanı'na gelen genç oyuncu, basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada, "Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum. Beşiktaş'a gelme kararını kalbimle verdim. Şampiyonluk için buradayım." dedi.

Bir gazetecinin, 'Beşiktaş'ta 61 numaralı formayı mı giyeceksin?' sorusuna ise Tolgay, "61 numaralı formayı giyip giymeyeceğim belli değil. Sonra bakarız." diye cevap verdi.





Tolgay Arslan'ın Trabzonspor ile yaptığı görüşmenin ardından devreye girerek transferi bitiren Erdal Torunoğulları da, "Kendisi bir ay önce bana bir söz vermişti. Sözünde durdu. Biz de sözümüzde durduk. Hayırlısı olsun." dedi.

Basın mensuplarının, "Tolgay, dün Trabzonspor başkanı ve yöneticileri ile poz vermeşti" demesi üzerine "Kendisi sadece poz verdi. Formasını giymedi." diye cevapladı.

Yarın yapılacak sağlık kontrolünün ardından imza atması beklenen genç oyuncunun 61 numaralı formayı değil 18 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

Bu arada Tolgay Arslan, yarın saat 10.00'da Fulya’da bulunan Acıbadem Sports Sporcu Sağlığı Merkezi’nde sağlık kontrolünden geçecek. 

CİHAN

26 Ocak 2015 20:19
DİĞER HABERLER