Beşiktaş'ta önce kavga sonra barış

Beşiktaş'ta önce kavga sonra barış
Beşiktaş'ın bu sabah yapılan antrenmanında ortalık karıştı. Veli Kavlak ile Uğur Boral yaşanan bir pozisyon sonrasında tekme tokat birbirine girdi.

Beşiktaş, Pazar günü oynayacağı Fenerbahçe derbisi hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenman ile devam etti. Ancak antrenmanda yaşanan tatsızlık tüm ekibin moralini bozdu.

Hürriyet'in haberine göre; yaşanan bir pozisyon sırasında Veli Kavlak ile Uğur Boral birbirine sert girince tansiyon yükseldi... Yerden kalkan iki futbolcu birbirlerine tekme tokat vurmaya başladı.

Kavganın daha da büyümesini araya giren diğer futbolcular engellerken idmanı bitiren teknik direktör Slaven Bilic, olaya tepki göstererek Fenerbahçe derbisi öncesi bu tarz olayların yaşanmaması gerektiğini söyledi.


Veli Kavlak ve Uğur Boral daha sonra BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.

Uğur Boral ve Veli Kavlak'ın antrenman sonrasında düzenlene yemekte verdiği röportajda iki oyuncunun da oldukça neşeli olduğu gözlerden kaçmadı. Uğur Boral, 'pozisyona fazla reaksiyon gösterdiM açıklamasına karşılık Veli de internette okuyorum yumruklaşmışız filan diyorlar içimden gülüyorum' dedi.

Röportaja sonradann Holosko ve Olcay'da katılırken iki oyuncuda Veli ve Uğur'a takıldı.

16 Nisan 2014 14:49
DİĞER HABERLER