Beton Ankara 2014 kapılarını açtı

Beton Ankara 2014 kapılarını açtı
Hazır Beton, Çimento, Agrega ve İnşaat sektörleri Beton Ankara 2014’te bir araya geldi. Bu yıl altıncı kez gerçekleştirilen, inşaat, hazır beton ve agrega sektörlerini Congresium Ankara’da buluşturan Fuar; 17 - 19 Nisan 2014 tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.
Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen “Beton Ankara 2014 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı” 17 - 19 Nisan 2014 tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin ziyarete açtığı Beton Ankara 2014 Fuarı, inşaat ve hazır beton sektörüyle ilgili her kesimin buluştuğu ortak bir platform oldu. Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık’ın ev sahipliği yaptığı açılış törenine Bakan Güllüce’nin yanı sıra Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir ve Türkiye’nin önde gelen firma temsilcileri katıldı.

Fuarın açılışında konuşan ve kendisinin de İnşaat Mühendisi olduğunu hatırlatan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce sözlerine ‘Eskiden tenekeyle beton taşındığını hatırladım. Bugün nerelere geldiğimize baktım. Türkiye ne kadar gelişmiş, ilerlemiş dedim, şükrettim’ dedi.17 – 19 Nisan 2014 tarihlerinde Congresium Ankara’da ziyaretçilerini bekleyen Fuar’da inşaat, hazır beton, agrega sektörleri ile ilgili son teknolojik ürünler, araç, makine ve ekipmanlar, hizmet ve donanımlar sergileniyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Fuar’a katılımcılar son teknoloji ürünlerini ziyaretçilere sunuyor. 

Fuarda hazır beton ve çimento ekipmanlarının yanısıra beton santralleri, iş makineleri, kamyon ve çekiciler, transmikserler, pompalar, kalıp sistemleri, vinçler, çeşitli beton kimyasalları, otomasyon sistemleri, lastik ve akaryakıt ürünleri, sektörel makineler başta olmak üzere çok geniş bir ürün yelpazesi beton ve agrega üreticilerine ve inşaat yapımcılarına sunuluyor. Fuar, ekonominin lokomotifi inşaat ve onun en temel kolu hazır beton ile ilgili sektörlerden birçok firmayı aynı çatı altında buluşturuyor.

www.emlaksergisi.com

19 Nisan 2014 15:54
DİĞER HABERLER