Burhan Kuzu, Altaylı'nın yazısını tam okumayınca...

Burhan Kuzu, Altaylı'nın yazısını tam okumayınca...
Fatih Altaylı'nın bugünki yazısında Cumhurbaşkanı'nı ve Başbakan'ı ti'ye almak için yazdığı verileri ciddiye alıp Twitter'da paylaşan Burhan Kuzu günün alay konusu oldu...

Fatih Altaylı'nın bugün Habertürk'te yayınlanan köşe yazısında dalga geçerek yazdığı 'IŞİD üyelerinin yüzde 20'si Harvard'lı' ifadelerini, AKP'li milletvekili Burhan Kuzu gerçek sanarak sosyal medyada paylaştı.


Fatih Altaylı yazısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun imam hatip liseleriyle ilgili sözlerini eleştirdi. Altaylı; IŞİD elemanlarıyla ilgili ufak bir araştırma yaptığını ancak bu araştırmanın hiçbir bilimsel veriye ve ciddi bulgulara dayanmadığını söyledi. Yazdıklarının tamamen kendi gözlemi olduğunu söyleyen Altaylı, IŞİD'çilerin yüzde 20'ye yakınının Harvard'lı olduğunu yazarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve  Başbakan Davutoğlu'nu adeta ti'ye aldı.

Fatih Altaylı'nın köşesindeki bu verileri gerçek sanan AKP Milletvekili Prof.Dr. Burhan Kuzu, Twitter'dan, “İŞID üyelerinin %20'si Harvard mezunuymuş.Yüksek lisans ve doktoralı var. Demekki tahsil terörist olmayı engellemiyor. Doğru din eğitimi şart” mesajı attı.



Fatih Altaylı'nın yazdıklarını gerçek sanan Kuzu'nun sosyal medyadan attığı mesaj alay konusu oldu.

01 Ekim 2014 15:46
DİĞER HABERLER