Çalımbay: Fenerbahçe maçından iyi skorla ayrılmak istiyoruz

Çalımbay: Fenerbahçe maçından iyi skorla ayrılmak istiyoruz
MERSİN (CİHAN)- Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Türkiye Kupası'nda yarın yapacakları Fenerbahçe maçından iyi bir skorla ayrılmak istediklerini belirtti.

Kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını hatırlatan Rıza Çalımbay, kendileri için önemli olanın hafta sonu Trabzonspor ile oynayacakları maç olduğunu söyledi.

Çalımbay, "Bütün tedbirlerimizi alıp tek hedefimiz o maçtan iyi bir şekilde ayrılıp yolumuza devam etmek. Biz kupayı hiçbir zaman hedef olarak görmedik, biz kupada maç eksiği olan arkadaşlarımızı oynattık, çünkü bu sezon transfer yapamadık ve elimizdeki mevcut kadromuzu en iyi şekilde hazırlamamız gerekiyor. Şuanda Kupada iyi bir konumdayız ve yarın oynanacak Fenerbahçe maçından iyi bir skorla ayrılıp 2. maça avantajlı olarak çıkmak istiyoruz." diye konuştu.

Sakat oyuncular hakkında bilgi veren Çalımbay, "Servet, Sadiku , Serkan Balcı, Marko Ftacs ve Adem Fenerbahçe maçında oynamayacak. Oktay Delibalta'nın durumu henüz belli değil." ifadelerini kullandı. CİHAN
03 Mart 2015 17:26
DİĞER HABERLER