Devlet Bahçeli yaşanan hukuksuzluklara sert tepki gösterdi

Devlet Bahçeli yaşanan hukuksuzluklara sert tepki gösterdi
MHP İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma törenine katılan Devlet Bahçeli, “Hırsızlar, hırsızlıkla mücadele edenleri kovalamakta, gözaltına almakta hapse tıkmaktadır." dedi
MHP İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma törenine katılan Devlet Bahçeli, “Hırsızlar, hırsızlıkla mücadele edenleri kovalamakta, gözaltına almakta hapse tıkmaktadır. İranlı şarlatan yatlarda gezip kara para ile sefa sürerken adalet yerlerde hukuk diplerdedir. Erdoğan’ın kirli çamaşırlarını bilenler, gizli ve hain işlerine tanık olanlar susturulmakta cezalandırılmaktadır.” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı. Addi İpekçi Spor Salonu'da düzenlenen törene Devlet Bahçeli'nin yanısıra MHP Genel Başkan Yardımcısı Meral Akşener, çok sayıda milletvekili, MHP İstanbul İl Teşkilatı üyeleri ve partililer katıldı. 

Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın verdiği konserin ardından Devlet Bahçeli salona geldi. Partililer Bahçeli'yi coşkuyla karşıladı. Kürsüye çıkarak MHP'lilerin ve tüm vatandaşların bayramını kutlayan Bahçeli, güncel konulara da değindi. 

Sahur vakti gözaltına alınarak günlerdir adliyede tutulan polislerin durumuna değinen Bahçeli, “Erdoğan ve yolsuzluk çetesi milletin kesesin boşaltmaktadır. Hırsızlar hırsızlıklarla mücadele edenleri kovalamakta, gözaltına almakta, hapse tıkmaktadır. İranlı şarlatan yatlarda gezip kara para ile sefa sürerken adalet yerlerde hukuk diplerdedir. Millete küfreden havuzcular, ihalelerden yüzde alan, rüşvete kulluk eden eski bakanlar, ‘babacığım babacığım’ diyerek villalarda para eritemeyen ileri zekalı çocuklar, bir trilyonu üç beş kuruş gören haramzadeler zevkten dört köşe iken dürüstlük suçlanmaktadır. Aday Erdoğan 17-25 Aralık’ta cezaevine giren kasacısından kutucusuna kadar kim varsa serbest bırakan malum yandaş hakimleri bu kez de emniyetin üzerine salmıştır. Yargıdaki son düzenlemelerle kendisine candan ve siyaseten bağlı sulh hakimlerini devreye sokmuştur.

Başbakan Erdoğan’a seslenen Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: “Aday Erdoğan, Kısıklı’daki villanda para sayıyorsan biraz mola ver de bizi dinle, acele edip de Alo Fatihleri arama, azarlama.. Alo Nermin hattına müracaat etme. ‘Kaç İsmail kaç’ diyen yandaş hakimlerine fazla umut bağlama. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nın açılışında 12 numara ile 12. Cumhurbaşkanına gönderme yaparak sporu siyasete alet etme zorla attırılan 3 golün seni kurtaracağını sanma.” 

CİHAN
29 Temmuz 2014 19:18
DİĞER HABERLER