Dream Life Çekmeköy'de konumlanıyor

Dream Life Çekmeköy'de konumlanıyor
Çekmeköy’ün Alemdağ mevkiinde “Dream Life” isimli yeni bir proje yükselecek.

6’şar katlı 2 ayrı blokta toplam 89 daireden oluşacak Dream Life Konutları, İnt. Avrasya İnşaat ve Reform Yatırım İnşaat proje ortaklığı ile hayata geçirilecek.

İnt. Avrasya İnşaat ve Reform Yatırım İnşaat, Çekmeköy’de yeni bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. İstanbul’un yeni çekim merkezi Çekmeköy’ün Alemdağ mevkiinde “Dream Life” isimli yeni bir proje yükselecek. 6’şar katlı 2 ayrı blokta toplam 89 daireden oluşacak Dream Life Konutları, İnt. Avrasya İnşaat ve Reform Yatırım İnşaat proje ortaklığı ile hayata geçirilecek.İnt. Avrasya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sesli, Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Köprü güzergâhının etki alanına giren Alemdağ’da orman ile iç içe 4 dönüm arsa satın aldıklarını kaydetti.

Sesli,“Dream Life” adını verdikleri 89 konutluk butik bir projeye başlayacaklarını söyledi. Sesli, “Müşterilerimize, İstanbul’un gözde yatırım merkezinde yaşama imkanı sunacağız. Mimari proje ve ruhsat işlemlerinde sona geldik. 20 milyon TL yatırımla hayata geçireceğimiz Dream Life Konutları’nı birkaç ay içinde satışa çıkacağız. Projenin, bölgeye artı bir değer katacağına inanıyoruz” dedi. İnt. Avrasya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sesli,DreamLife’taki daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 4+1 normal ve dublex daireler şeklinde olacağını dile getirdi.  

Sesli, “Teslimleri 2016 yılı sonunda planladığımız projede, m2 fiyatının ortalama 3 bin TL olmasını öngörüyoruz. Buradan daire alacaklar için en büyük avantaj, geçmiş projelerimizde olduğu gibi yine inşaatı kendi arsamız üzerine yapıyor olmamız” dedi. Dream Life Konutları’nı, bulunduğu lokasyonun yanı sıra mimari özellikleri, altyapısı ve sosyal donatıları ile çok özel bir yaşam alanı olarak tasarladıklarını söyleyen Sesli, Ekim ayında ön talep almaya başlayacaklarını belirtti. 

DREAM LİFE  İLETİŞİM: 0216 688 91 21 

www.emlaksergisi.com

19 Eylül 2014 17:05
DİĞER HABERLER