Dumankaya miks çok amaçlı ticari alanları satışta

Dumankaya miks çok amaçlı ticari alanları satışta
Dumankaya İnşaat, Halkalı Atakent lokasyonunda TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ortaklığı ile inşa ettiği Dumankaya Miks, bölgede ayrıcalıkları ile fark yaratan bir proje.
19 ticari alan için başlatılan kampanyada yatırımcılara oldukça avantajlı fırsatlar  sunuluyor.

Dumankaya İnşaat, Halkalı Atakent lokasyonundaTOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ortaklığı ile inşa ettiği Dumankaya Miks, bölgede ayrıcalıkları ile fark  yaratan bir proje.19 ticari alan için başlatılan kampanyada yatırımcılara oldukça avantajlı fırsatlar  sunuluyor. Örneğin kampanyada, ticari alanlara yatırım yapanlara aylık 2 bin TL ila 15 bin TL arasında kira garantisi ve yıllık %8’e ulaşan  bir dönüşüm vaad ediliyor.Projede yatırımcılara, aldıkları mağazanın konum büyüklüğüne göre, farklı olmakla birlikte yıllık ortalama 180 bin TL’ye varan kira geliri kazanma garantisi sunuluyor.

Yatırım açısından gün geçtikçe değerlenenAtakent’tin merkezi  noktasında yükselenDumankaya Miks projesi,  bölgedeki bir çok önemli  sosyal tesis, hastaneye yakın konumda bulunuyor.Dumankaya Miks projesi, bölgenin tek AVM’si olma özelliğine sahip olması nedeniyle;teknoloji market zinciri, yapı market, cafe restoran, banka, elektronik ve Telekom sektörleri açısından kullanılabilecek uygun özelliklere sahip.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, “Dumankaya Miks içerisinde yer alacak eczane, medikal, poliklinik gibi sağlık üniteleri, banka, GSM şubeleri, güzellik merkezi ve kitapevleri gibi ticari hizmetler  bölgede büyük ihtiyacı karşılayacak. Uluslararası perakende zincir devleri ve çok önemli markalarla büyük metrekareli mekânlar için anlaşmalar imzaladık. Dumankaya Miks,hem ticari hem de konut projesi olarak yatırımcısına kazandıran ayrıcalıklarına sahip” dedi.


21 Ekim 2014 11:45
DİĞER HABERLER