Ehliyet Sınavı Soruları Ve Cevapları burada - MEB 29 Haziran 2013

Ehliyet Sınavı Soruları Ve Cevapları burada - MEB 29 Haziran 2013
MEB Ehliyet sınavı soruları ve cevapları nerede olacak? MEB Ehliyet sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte MEB Ehliyet sınavı sizlerle...
Milli Eğitim Bakanlığı 29 Haziranda yapıldı. MEB Ehliyet sınavı olan yazılı ehliyet sınavının sınav giriş yerlerini resmi internet adresinden yayımlanmıştı.
 
Adaylar sınav giriş yerlerini MEB'in internet adresine girerek TC kimlik numaraları ile öğrendiler. Adaylara 29 Haziranda yapılacak olan yazılı sınavda motor, ilk yardım ve trafik  bilgisi ile ilgili sorular soruldu.
 
Adaylar ehliyet almanın 2. aşaması olan direksiyon sınavına girebilmek için yazılı  sınavdan en az 70 almak durumundalar. 70 barajını aşamayan adaylar direksiyon sınavına girmeye hak kazanamayacaklar.
 
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 29 Haziran Ehliyet sınavı yapıldı. Bu ehliyet sınavı bu yılın 4. sınavıydı ve yine sorular 2 gün sonra yani Pazartesi günü MEB tarafından açıklanacak. 29 Haziran 2013 Ehliyet sınav soruları kitapçığı yayınlandığında bu sayfada olacak aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.


29 Haziran 2013 18:01
DİĞER HABERLER