Emir Sarıgül istifa etti

Emir Sarıgül istifa etti
Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün yardımcısı Emir Sarıgül, düzenlediği basın toplasında "Sayın İnönü nasıl bir ruh halindedir ki tartışmaya Mustafa Sarıgül'ü dahil etmektedir" dedi ve görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün yardımcısı  ve Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül, belediye başkan vekilliğinden istifa etti. Sarıgül, istifa kararını basın toplantısıyla açıkladı. Sarıgül'ün Belediye Meclis üyesi olarak görevine devam edeceği belirtildi.

.Sarıgül yaptığı açıklamada "gelinen bu noktada, her fırsatta Belediyeyi yönetemediğinden şikayet eden Hayri İnönü'ye istediği fırsatı vermek üzere Şişli Belediyesi Başkanvekilliği ve Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum. Sizlerin huzurunda,buradaki belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte Şişli'mize hizmet etmeye devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum." dedi.

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül, "Gelinen bu noktada her fırsatta belediyeyi yönetemediğinden şikayet eden Hayri İnönü'ye istediği fırsatı vermek üzere bugün itibarıyla öncelikle Şişli Belediyesi başkan vekilliği ve başkan yardımcılığı görevimden istifa ettiğimi kamuoyu bilgisine sunmak istiyorum"dedi.

Sarıgül, Şişli Belediyesi eski başkanlık hizmet binasında düzenlediği basın toplantısında, koltuğa değil, halka bağlı bir siyasi gelenekten geldiklerini belirterek, "Gelinen bu noktada her fırsatta belediyeyi yönetemediğinden şikayet eden Hayri İnönü'ye istediği fırsatı vermek üzere bugün itibarıyla öncelikle Şişli Belediyesi başkan vekilliği ve başkan yardımcılığı görevimden istifa ettiğimi kamuoyu bilgisine sunmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

19 Aralık 2014 11:21
DİĞER HABERLER