Erdoğan 'Hatm-i Şerif'im yarım kaldı diyen polisle yine alay etti

Erdoğan 'Hatm-i Şerif'im yarım kaldı diyen polisle yine alay etti
Gözaltına alınan bir polisin 'Anacağım için 5 cüzüm kaldı. Beni sevenler tamamlasın' sözleriyle daha önce alay eden Erdoğan'ın hedefinde yine aynı polis vardı.

Yolsuzluk ve KCK’yı soruşturan polislerin gözaltına alındığı ‘sahur operasyonu’ ile özdeşleşen polis müdürünün, “Haram lokma yemedim.” sözünü de eleştiren Erdoğan 'İnine girdik girmeye de devam edeceğiz.' diyerek operasyonların süreceğinin işaretini verdi ve operasyonun talimatının bizzat kendisi tarafından verildiği iddialarının gündeme gelmesine sebep oldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yolsuzluk ve terör soruşturmalarını yürüten polislere yönelik düzenlenen operasyonda emniyete giderek teslim olan polis memurunun, "Ramazan ayında sürekli annem için Hatm-i Şerif yapardım. Yarım kaldı. Annelere sesleniyorum; son 5 cüzü okusunlar. Hatmi bitirsinler." sözleriyle yine alay etti. Erdoğan, "Orada çok bol vaktin olacak zaten. Al yanına Kur'an-ı Kerim'i. Orada onu tamamlarsın, yeni hatimler de indirirsin" ifadelerini kullandı.

"HARAM LOKMA YEMEDİM" DİYEN EMNİYET MÜDÜRÜNÜ HEDEF ALDI
Erdoğan bir açıklamasında da, kelepleri ellerine havaya kaldırak, "Haram Lokma Yemedim, Hukuksuz hiçbir işlemim olmadı" Emmiyet Müdürü Hayati Başdağ'ı hedef aldı. Polislerin, suç ve uyuşturucu çetelerine operasyon yaptığında kelepçe takmasını suçmuş gibi gösteren ifadeleri kullanan, Erdoğan, "Bir tanesi bakıyorsun ellerinde kelepçeyle hava atıyor, şov yapıyor. Peki kelepçe vurduklarınızın hali ne olacak?" dedi. Ayrıca rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınanlara kelepçe takmayan polislere kelepçe takılması güncelerce konuşulmuş büyük tepki çekmişti.


KAÇTI DEDİKLERİ EMNİYET AMİRİ ŞARK TAYİNİ İÇİN EV KİRALAMAYA GİTMİŞ, SONRA KENDİSİ TESLİM OLMUŞTU
İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli Emniyet Amiri İsmail Arslan, ifade öncesi basına yaptığı açıklamada, “Kaçmadım, şarka tayinim çıktı ve ev kiralamak için gittim“ demişti. Emniyet Amiri Arslan, sözlerinin devamında "Benim annem yok, lütfen beni evladı yerine kabul etsinler. Ramazan ayında sürekli annem için Hatm-i Şerif yapardım. Yarım kaldı. Annelere sesleniyorum; son 5 cüzü okusunlar. Hatmi bitirsinler. Önce kızlarına sonrada rahmetli anneme armağan etsinler." diyerek kızları şehit olan annelere yarım kalan hatmi bitirmeleri için ricada bulunmuştu.

29 Temmuz 2014 10:57
DİĞER HABERLER