FBTV Yıldırım'ın konuşmasını yanlışlıkla canlı yayınladı

FBTV Yıldırım'ın konuşmasını yanlışlıkla canlı yayınladı
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbol takımına verdiği yemekte şampiyonluk yarışı ile ilgili flaş açıklamalar yaptı.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbol takımına verdiği yemekte şampiyonluk yarışı ile ilgili flaş açıklamalar yaptı. Bir bölümü FBTV'den yanlışlıkla canlı yayınlanan konuşmada Yıldırım, "Galatasaray'ı daha kötü günler bekliyor. Beşiktaş'ın da arkası boş" dedi. Yıldırım, Gençlerbirliği maçında hakem odası bastığı iddiası için de, "Hakem odası basmadım ama gerekirse basarım" dedi.

FBTV Yıldırım'ın konuşmasını yanlışlıkla canlı yayınladı | samanyoluhaber.com


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün futbol takımına bir öğle yemeği verdi. Beşiktaş maçı öncesi futbolculara moral vermek amacıyla düzenlenen yemeğin bir bölümü FBTV'den canlı yayınlandı. 
Bu arada Aziz Yıldırım'ın olay sözleri, FBTV canlı yayınına yansıdı.

İşte Yıldırım'ın o sözleri:

- Galatasaray'ın hiçbir gücü yok. Daha kötü günler de bekliyor. Beşiktaş'ın da arkası boş. Yani para olarak. Lider giderken paraları alamazsanız, fizik ve zihin olarak yorgunluklar başlar.Beşiktaş'ı yenerseniz ilk yarıyı 7-8 puan önde kapatırsınız.

Yıldırım bu sözleri söyledikten sonra, yayını gerçekleştiren muhabirin ana kumandaya, "Yayını al, yayını al" diye seslendiği görüldü.

Aziz Yıldırım daha sonra tekrar FBTV canlı yayınına bağlanıp açıklama yapmaya başladı...

"Sorunlar Türk sporunda çok kimse dile getirmiyor. Herkes günlük konuşuyor. Beşiktaş'ın stadı da bu ülkenin Fenerbahçe'nin stadı da bu ülkenin. Ben olaylara böyle bakıyorum.
Ben Süleyman Seba gibi bir isimle beraber aynı dönemde başkanlık yapma şerefine nail olanlardanım. O bizim ağabeyimizdi. Onunla beraber çok iyi ilişkiler içindeydik. O bana ben ona güvenirdik. Gerekli yerlerde yetkiyi birbirimize verirdik. Rahmetli Özhan Canaydın beyle beraber üçlü bir dostluğumuz vardı. Şimdi Beşiktaşlılar övünüyorlar. Süleyman Seba ile övünüyorlar. Kendilerini Süleyman Beyle eş değer görerek bugün kendilerini de aynı çizgiye sokmaya çalışıyorlar."
31 Ekim 2014 17:17
DİĞER HABERLER