Fenerbahçe ve Galatasaray arasında büyük transfer savaşı

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında büyük transfer savaşı
Süper Lig'de alacağı bir puanla şampiyonluğunu ilan edecek olan Fenerbahçe, Galatasaray'ın da istediği yıldız için harekete geçti.

Süper Lig'de hafta sonu oynanacak Çaykur Rizespor maçında bir puan alması halinde bile şampiyonluğunu ilan edecek olan sarı lacivertlilerde transfer harekatı başladı. 

Transfer listesini belirleyen Fenerbahçe özellikle Galatasaray'ın da transfer listesinde olan yıldız futbolcuyu listenin üst sıralarına yazdı. Düğmeye basıldı 

Gelecek sezonun takımını kurmak için harekete geçen Fenerbahçe ilk transfer hamlesini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Sarı lacivertliler gelecek sezon uygulanması beklenen 5+0+3 kuralından dolayı ilk olarak yerli isimlere yöneldi. Önceki günlerde adı Galatasaray'la anılan ve sezon sonunda sarı kırmızılılara imza atacağı iddia edilen forvet oyuncusu Deniz Yılmaz için Fenerbahçe yönetiminin Elazığspor'la görüşmelere başlamak üzere olduğu aktarıldı. 

Takıma bir yerli forvet takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe yönetiminin özellikle Galatasaray'ın da ilgilendiği futbolcu için çok istekli olduğu ve sarı lacivertlilerin bu transferi sonlandırarak rakibine Alper Potuk transferinde olduğu gibi ikinci bir transfer açılımı atmak istediği ifade ediliyor. 

Deniz Yılmaz bu sezon çıktığı 25 Süper Lig maçında 12 gol attı ve 5 asist yaptı. Gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken 26 yaşındaki forvetin sezon sonunda hangi takımı tercih edeceği şimdiden merak konusu oldu. Eurosport

24 Nisan 2014 09:51
DİĞER HABERLER