Fenerbahçe yerli bombasını patlatıyor

Fenerbahçe yerli bombasını patlatıyor
Mevlüt Erdinç'le imza aşamasına gelen Sarı-Lacivertliler, Süper Lig'in parlayan yıldızı Emrah Başsan'da da mutlu sona yaklaştı.
Yeni sezonun kadrosu için kolları sıvayan Fenerbahçe, özellikle yerli isimler üzerinde durmaya devam ediyor. 6+0+4 olan yabancı kontenjanının gelecek sezon 5+0+3 olma ihtimalinin de yüksek olması nedeniyle transferde önceliği yerlilere veren Sarı-Lacivertliler, bombaları üst üste patlatmaya hazırlanıyor. 

St.Etienne’de forma giyen golcü Mevlüt Erdinç ile imza aşamasına gelen Sarı-Lacivertliler, Antalyaspor’un yıldız oyuncusu Emrah Başsan’da da mutlu sona yaklaştı. Aykut Kocaman’ın teknik direktörlük görevinde olduğu dönemden bu yana Sarı-Lacivertliler’in transfer listesinde yer alan 22 yaşındaki kanat oyuncusunun yeni sezonda Fenerbahçe forması giymesi bekleniyor.

Gözler Antalya’da!

Güney ekibiyle 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan Emrah Başsan’la ilgili en önemli gelişmelerden biri ise bonservis bedeli ödenmeden Fenerbahçe’nin kadrosuna katılabilecek olması... Genç futbolcu; lige tutunma mücadelesi veren Antalyaspor’un küme düşmesi halinde sözleşmesinde yer alan madde nedeniyle serbest kalacak. Fanatik

24 Nisan 2014 11:53
DİĞER HABERLER