Fenerbahçeli futbolculardan anlamlı ziyaret

Fenerbahçeli futbolculardan anlamlı ziyaret
Fenerbahçeli futbolcular, hastanede tedavi gören çocukları ziyaret etti.
Fenerbahçeli futbolcular Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Bekir İrtegün ve Alper Potuk, hastanede tedavi gören çocukları ziyaret etti.

Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, oyuncular, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hematoloji ve onkoloji bölümlerinde tedavi gören çocukları yalnız bırakmadı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocukları ziyaret eden futbolcular, hediyeler verdi. Sarı-lacivertliler, çocukların sağlık durumları hakkında da doktorlar ve velilerinden bilgi aldı.

Çocuklara moral vermeye çalıştıklarını söyleyen takım kaptanı Emre Belözoğlu, şu ifadeleri kullandı: "Bu hastalığı yaşayan insanlar, aileler, bu hastalıkta moralin ne kadar önemli olduğunu bilirler. Kuzenimi bu hastalık sonucu kaybetmiş birisi olarak, elimizden geldiğince bu tür organizasyonlarda, bu güzel kardeşlerimizin yanında olup, moral vermeye çalışıyoruz. Alper, Bekir ve Mehmet Topal'a çok teşekkür ediyorum. Dayım ve yengem organize etti. Bu anlamda morale sevgiye çok ihtiyaç duyan kardeşlerimiz var. Onları bir nebze mutlu ettiysek, biz çok mutlu oluruz. İnşallah bir an önce sağlıklarına kavuşurlar, aileler bir an önce bu sıkıntılardan kurtulurlar. Bu süreçleri yaşamak gerçekten kolay değil. Allah yardımcıları olsun."

Allah'tan acil şifalar dileyen Mehmet Topal ise şunları kaydetti: "Hem çok üzüldüm hem çok mutluyum. Birazcık olsa onlara moral vermek istedik, çok mutlu oldular. Hepsi maşallah iyi durumdalar. Sohbet ettik. Hediyeler sunduk, çok sevindiler. Bir nebze mutlu edebildiysek, bir nebze yanlarında olup, onların gülümsemesini görebildiysek, bu bizim için en büyük mutluluk. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Hepsine buradan sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar. Çocukluklarının en güzel günlerini yaşarlar." 


AA
19 Nisan 2014 12:49
DİĞER HABERLER