Fethullah Gülen Hocaefendi'den taziye ve geçmiş olsun mesajı

Fethullah Gülen Hocaefendi'den taziye ve geçmiş olsun mesajı
Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi, İdris Naim Şahin’in vefat eden annesi için taziye mesajı yayınladı. Hoacaefendi, ayrıca kalp rahatsızlığı sonrası operasyon geçiren Ali Bulaç’a da ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu.

Fethullah Gülen Hocaefendi, eski İçişleri Bakanı, Ordu bağımsız milletvekili İdris Naim Şahin’in vefat eden annesi için bir taziye mesajı yayınladı. Hocaefendi ayrıca, kalp rahatsızlığı sonrası operasyon geçiren Zaman Gazetesi yazarı Ali Bulaç’a da ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu.


Hocaefendi’nin İdris Naim Şahin’in annesi için gönderdiği taziye mesajı:

TAZİYE
 
Devlet ve millet hizmetinde dürüstlük ve hakperestliği şiar edinmiş, hem kamu hizmetinde hem de siyasette vatanperverane çalışan eski İçişleri Bakanımız, Ordu bağımsız Milletvekili İdris Naim Şahin Bey'in valideleri Huriye Şahin Hanımefendi’nin Hakkın rahmetine irtihali münasebetiyle merhumeye Cenab-ı Allah’tan mağfiret niyaz eder; Muhterem İdris Bey’e, aile ve yakınlarına sabr-ı cemil dilerim.

 M. Fethullah Gülen
 
 
GEÇMİŞ OLSUN 
 
Denge ve itidaliyle temayüz etmiş, İslamın dirahşan çehresini eserleriyle ve günlük yazılarıyla ifadeye hayatını vakfetmiş değerli kardeşim Ali Bulaç Bey'in kalp rahatsızlığı sonrası başarılı bir operasyonla sihhatine kavuştuğunu öğrendim.
Kendilerine, eşi hanımefendiye; okurları ve aile çevresine geçmiş olsun der, Cenab-Hak'tan ailece sağlık ve afiyetle imrar-ı hayat niyaz ederim.

 M. Fethullah Gülen
 

22 Eylül 2014 19:14
DİĞER HABERLER