Fethullah Gülen Hocaefendi'den üç önemli mesaj

Fethullah Gülen Hocaefendi'den üç önemli mesaj
Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi, Karaman'daki maden faciasında sular altında kalan madenciler, Diyarbakır'da semt pazarında eşinin yanında şehit edilen Astsubay ve Isparta'da elma toplamaya giderken trafik kazasında hayatını kaybeden işçiler için taziye mesajı yayınladı.

Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi, Karaaman'daki maden faciasında sular altında kalan madenciler, Diyarbakır'da semt pazarında eşinin yanında şehit edilen Astsubay ve Isparta'da elma toplamaya giderken trafik kazasında hayatını kaybeden işçiler için taziye mesajı yayınladı.

"Allah’ın eşrefi mahluk olarak tavsif ettiği ‘insan’a gereken değer ve özeni göstermememiz neticesi art arda felaketlerle sarsılıyoruz." diyen Muhterem Hocaefendi, sular altında mahsur kalan madenci yakınları için Cenab-ı Hak'tan sabrı cemil niyaz etti.

İŞTE FETHULLAH GÜLEN HOCAEFENDİ'NİN TAZİYE VE DUA MESAJI

Allah’ın eşrefi mahluk olarak tavsif ettiği ‘insan’a gereken değer ve özeni göstermememiz neticesi art arda felaketlerle sarsılıyoruz.

Kan-ter içinde ailelerinin maişetini temine çalışan masum maden işçilerimiz sular altında mahsur kaldı.

Sonra Isparta'da işçileri taşıyan midibüs kazası geldi.

Cenab-ı Hak maden ocağında çaresizlikle yakınlarını bekleyen ailelerin emsalsiz ıstıraplarını dindirsin, sabrı cemil lutfetsin.

Trafik kazasında vefat eden tarım işçilerimize rahmet ve merhametiyle muamele edip ailelerine bu elim acıya katlanma iradesi,  yaralı işçilerimize ise sihhat ve afiyet ihsan etsin.

Ve Diyarbakır'da hunharca saldırılan Hava Astsubay Nejdet Aydoğdu şehidimize Allah’tan gufran diler, eşi hanımefendiye sabır niyaz eder, değerli komutanlarımıza başsağlığı dilerim.

31 Ekim 2014 17:58
DİĞER HABERLER