Flaş Olcan Adın açıklaması

Flaş Olcan Adın açıklaması
Galatasaray'ın teknik direktörü Prandelli Balıkesirspor yenilgisinin ardından soruları yanıtladı...
Galatasaray, Trabzonspor'dan uzun uğraşlar sonucu transfer ettiği ve hatta Fatih Terim'in İzlanda maçında ilk onbirde oynattığı Olcan Adın, Prandelli tarafından Balıkesir maçı kadrosuna alınmadığı gibi U 21 Takımı'nda oynaması teklif edildi. Ancak milli futbolcu sakatım diyerek bu öneriyi reddetti.

Prandelli maç öncesinde Olcan Adın'ı kadroya almamasını şöyle açıkladı;

"Olcan kararımla ilgili şunu söyleyebilirim, ben idmanlarda kendini gösterebilen oyunculara şans veriyorum. Dönem dönem bunlar olur. Yasin için kararımı hafta içi vermiştim. Antrenmanlarda denediğimiz şeylerdi, kendisini biraz zorlamak istedik" dedi.

PRANDELLİ'YE NAZAR BONCUĞU DA YARDIMCI OLAMADI

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli, Balıkesirspor maçında yakasına taktığı nazar boncuğu ile dikkat çekti. İtalyan teknik adam Türkiye'ye geldiğinden beri sıcak tavırları ve Türk geleneklerine saygı gösteren tavırlarının bir yenisini daha ekledi. Prandelli nazar boncuğunu uzun zamandır şanssız olduklarını düşündüğü için taktığını ifade etti.

PRANDELLİ'DEN YASİN'İ SAĞBEKTE OYNATMA SÜRPRİZİ

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, savunmanın sağında son üç maçta görev verdiği Veysel Sarı'yı kulübeye çekerken, Anderlecht maçında 18 kişilik kadroya bile almadığı Yasin'i sağbekte denedi ancak, hücuma dönük kanat oyuncusu olan Yasin sağbekte başarılı olamadı.

DHA
21 Eylül 2014 11:49
DİĞER HABERLER