Fuat Avni'den şok iddia

Fuat Avni'den şok iddia
Twitter fenomeni Fuat Avni, Bank Asya üzerinde yapılan hukuksuz uygulamaların Türkiye'nin büyük bir bankası için de yapılacağını iddia etti.

Sosyal medya üzerinden yazdıkları ve yapılacak operasyonları günler öncesinden bilmesiyle fenomen haline gelen Fuat Avni bu kez Bank Asya'ya yapılan hukuksuz müdahalenin bir benzerinin Türkiye'deki büyük bir bankaya daha uygulanacağını iddia etti.

Bankanın TMSF'ye devredileceğini iddia eden Fuat Avni, Havuz medyasının banka ile ilgili yaptığı haberlerde yeni bir hukuksuzluğa zemin hazırladığını da öne sürdü.

Fuat Avni, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda seçimden önce CHP ve Sandık'a ait hisselerin TMSF'ye geçirilmek istendiğini, BDDK'nın bankaya belgeleri toplaması için 45 gün süre vereceğini iddia etti. Belgelerin bu sürede toplanmasının mümkün olmadığını ifade eden Fuat Avni, Meclis'ten de BDDK kanununa siyasi partilerin bankalarda hissedar olamayacağı ve mevcut olan partilerin ortaklık haklarının TMSF'ye geçeceği şeklinde son dakika maddesi ekleneceğini öne sürdü. 

Fuat Avni yapılması planlanan müdahalelerin ekonomiye vereceği zararların ise kimsenin düşünmediğini iddia etti. 

21 Şubat 2015 08:58
DİĞER HABERLER