Hakan Şükür'den iftira odaklarına tokat gibi cevap

Hakan Şükür'den iftira odaklarına tokat gibi cevap
Hakan Şükür, herkesi sevindiren, 49 vatandaşımızın sağ salim Türkiye'ye gelmesi haberi üzerinden kendisine yönelik oluşturulmaya çalışılan iftira kampanyasına anında cevap verdi.

İstanbul Bağımsız Milletvekil Hakan Şükür, hakkında yapılan karalamaya yönelik algı operasyonuna Twitter'dan sert tepki gösterdi.  


"Hırsızlıkta sınır tanımayan AKP hükümeti yöneticileri, IŞİD'in elinden rehineleri kaçırdı" şeklinde kendisine ait olmayan Tweet mesajının gerçekmiş gibi paylaşılıp algı cambazlığı yapılmasına kızan Hakan Şükür, iftira odaklı paylaşımla ilgili şunları söyledi:

"İftira foseptiğinin mahlukları atmadığım bir tweeti ortalıkta dolaştırıyor. Böyle bir tweet atmadım. Algı operasyonunu tamamen ahlaksızlık üzerine kuranlar, söylemediğimi söyledi diye yayanlar Allah sizin hakkınızı versin inşallah... Kendi günahlarınızı başkalarına iftira atarak örtemezsiniz.Beni pis yalan ve suçlarına alet etmeye kalkamazsınız. Atmadığım bir tweeti atmış gibi gösteren iftiracılar İçin Rabbim'den şikayetciyim. Hukukende gerekeni yapacağım. Son kez söylüyorum;ben böyle bir tweet atmadım. İspat etmeyen şeref yoksunudur.."

AKP Milletvekili Şamil Tayyar'ın 49 vatandaşımızın serbest bırakılmasıyla ilgili devlet yetkililerinden aksi yönde yaptığı ve "49 Türk rehinenin serbest bırakılmasının bir CIA hamlesi olduğu" iddiasını hatırlatan bağımsız vekil, önemli olanın 49 kişinin sağ salim gelmesi olduğunu belirtip, "Değerli vekil Ş.TAYYAR operasyonun nasıl olduğunu yazmış.Şu an için 49 canımız sağ salim geldi önemli olan bu. Zamanla netleşir herşey." ifadelerini kullandı.

Şükür son olarak da,  "Bu arada benim tweet adresim tescillidir. İsmimin yanında ki mavi logo bunu anlatır.İftira tweetinde ise yok." tweet'iyle iftira odaklarının foyalarını ortaya çıkaran bir ayrıntıyı da gözler önüne serdi.




20 Eylül 2014 16:13
DİĞER HABERLER