Halk otobüsünün altında kaldı

Halk otobüsünün altında kaldı
İstanbul'da ekmek almak için evden çıkan yaşlı bir kadın, özel halk otobüsünün altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti.
Olay saat 17.00 sıralarında Ümraniye Topağacı Mahallesi, Asil Caddesi, Kuran Kursu Durağı'nda meydana geldi. İddiaya göre otobüs durağının yanındaki halk ekmek büfesine ekmek almak için gelen Sultan Koçoğlu (80) bu sırada geriye doğru hareket eden 34 JZ 5007 plakalı otobüsün altında kaldı. Otobüs şoförü vatandaşların cama vurması üzerine durumu fark etti. Bu sırada panikleyen sürücü ileriye doğru hareket edince yaşlı kadının üzerinden ikinci kez geçti.

Olay mahaline gelen sağlık ekipleri sağlık ekipleri Sultan Koçoğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Annesinin öldüğü haberini alan Erkan Koçoğlu, sinir krizi geçirdi. Uzun süre gözyaşı döken Koçoğlu'nu arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. Olay yerinden kaçan sürücü daha sonra bölge karakoluna giderek teslim oldu. 

Bir görgü tanığı, 'Yaşlı teyze ekmek almak için geldi. Bu sırada halk otobüsü geriye doğru gidince altında kaldı. Bağıranlar oldu ama kulağındaki kulaklık sebebiyle duymadı. İkinci defa üzerinden geçti." dedi. Olaya şahit olan bir kadın da, "Halk otobüsü 2 defa üzerinden geçti. Paramparça oldu. Ekmek almak için evinden çıkmıştı. Çok yazık oldu." diye konuştu. 
31 Temmuz 2014 20:15
DİĞER HABERLER