Haydarpaşa Numune'de ebola paniği

Haydarpaşa Numune'de ebola paniği
Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Ebola şüphesiyle getirilen hasta paniğe neden oldu.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Ebola şüphesiyle getirilen hasta paniğe neden oldu. Güvenlik görevlileri ve sağlık personelinden bazılarının maske ile dolaştığı görüldü. Arabistan'dan geldiği belirtilen hasta nedeniyle acil servis boşaltıldı. Gelen hastalar başka hastanelere yönlendirildi. Vatandaşlar da acil servise yaklaştırılmadı.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Ebola veya Mers şüphesiyle getirilen Hatice E. isimli kadın hasta paniğe neden oldu.

Güvenlik görevlileri ve sağlık personelinden bazılarının maske ile dolaştığı görüldü. Arabistan'dan geldiği belirtilen hasta nedeniyle acil servis boşaltıldı. Gelen hastalar başka hastanelere yönlendirildi. Vatandaşlar da acil servise yaklaştırılmadı.

Edinilen bilgiye göre Hatice E. isimli kadının yüksek ateş şikayetiyle önce Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi. Burada ilk müdahalesi yapılan kadının, özel bir sedye ile Ebola veya Mers virüsü şüphesiyle Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği belirtildi.

CİHAN

20 Ekim 2014 10:53
DİĞER HABERLER