Hocaefendi'nin avukatı Albayrak’tan Yarsuvat’a yalanlama

Hocaefendi'nin avukatı Albayrak’tan Yarsuvat’a yalanlama
Fethullah Gülen Hocaefendi’nin avukatı Nurullah Albayrak, Hizmet Hareketi’nin Aziz Yıldırım istediği 50 milyon doların verilmemesi üzerine şike sürecinin başladığı yönündeki iddiaları net bir dille yalanladı.
Albayrak, Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat’ın ortaya attığı iddianın hukukçu biri tarafından dile getirilmesinin tam bir hezeyan olduğunu kaydetti. Albayrak iddianın Galatasaray’a 12 Aralık’ta kesilen vergi cezasından sonra yapıldığına dikkat çekerek, Cumhurbaşkanı’nın ‘bitaraf olan bertaraf olur’ tehdidini hatırlattı.

Albayrak açıklamasında şunları ifade etti: “Bugün bir gazetede, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı tarafından; ‘Aziz Yıldırım’dan 50 milyon dolar istendiği, bu paranın verilmemesi üzerine de soruşturma yapıldığı’ şeklinde bir iddiada bulunulduğu ileri sürülmüştür.

Bu iddia kesinlikle doğru değildir.  Doğru olmayan bu iddianın hukukçu olan bir kişi tarafından dile getirilmesi ise tam bir hezeyandır.


Ayrıca, bu iddianın 12 Aralık 2014 tarihinde Galatasaray Spor Kulübüne kesilen vergi cezasından sonra dile getirilmiş olması da oldukça düşündürücüdür.

Son günlerde Cumhurbaşkanı tarafından sıkça dile getirilen ‘Tarafsız olan bertaraf olur, tarafınızı seçin’  tehdidi nedeniyle kamuyla doğrudan ya da dolaylı olarak ilişkisi olan bir kısım kişi ve kurumların müvekkilim ve Camia mensupları aleyhine iddialarda bulunulmasının ‘zorunluluk’ haline getirildiğini üzülerek görmekteyiz.

Açık bir iftira olan bu iddia nedeniyle tüm  yasal haklarımızı  kullanacağımızı bildiririz.”
17 Aralık 2014 15:01
DİĞER HABERLER