İftira atan Galatasaray'ın başkanı geri adım attı

İftira atan Galatasaray'ın başkanı geri adım attı
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, ortaya attığı “Gülen grubu Aziz Yıldırım’dan 50 milyon dolar istedi ve Yıldırım’ın da bu parayı vermemesi üzerine 3 Temmuz süreci başladı.” iftirasını kendisi de boşa çıkardı.

Fethullah Gülen Hocaefendi’nin avukatı Nurullah Albayrak’ın, çirkin iftirasını yalanlamış ve “Doğru olmayan bu iddianın hukukçu olan bir kişi tarafından dile getirilmesi tam bir hezeyandır." demişti. Albayrak, iddianın, Galatasaray'a kesilen vergi cezalarından sonra dile getirilmiş olmasını da düşündürücü olduğunu söylemişti.  

Yarsuvat'a, diğer bir yalanlama da Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan gelmişti. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ‘Hiç kimse ve hiçbir grupla böyle bir diyaloğum olmamıştır.’ ifadeleriyle Yarsuvat yalanlanmıştı.

HUKUKÇU YARSUVAT: DUYDUKLARIMI SÖYLEDİM!
Kendisi de bir hukukçu olan sarı kırmızılı kulübün başkanı Duygun Yarsuvat, bugün yaptığı açıklamada duyduğu söylentileri dile getirdiğini itiraf etti. Sporx'in haberine göre Yarsuvat, şu ifadeleri kullandı: "Sadece söylediğim husus, bunların Özel Yetkili Ağır Ceza Mahkemeleri'nde yargılanmaları yanlıştır. Şike yapılmış, yapılmamış o beni ilgilendirmez. Ben bunu söyledim. Herkesten duyduğum gibi 'Bir miktar para talep edilmiş, onu vermediği için bir dava açıldığını duyuyorum.' dedim" ifadelerini kullandı.

BİR TEPKİ HACIOSMANOĞLU'NDAN

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat’ın ortaya attığı ‘Gülen grubu Aziz Yıldırım’dan 50 milyon dolar istedi ve Yıldırım’ın da bu parayı vermemesi üzerine 3 Temmuz süreci başladı’ şeklindeki konuşmasının sorulması üzerine ise doğru bulmadığını söyledi.

"Bir kulüp başkanının böyle konuşması doğru değil. Galatasaray Kulübü'nün ikinci başkanı açıklama yapıyor, ‘hukuki görüşüdür, kulübü bağlamaz’ diyor. Sözü söylediği iddia edilen karşı taraftaki muhatabı da (Aziz Yıldırım) diyor ki, 'haberde yer aldığı üzere 50 Milyon Dolar ile ilgili, Aziz Yıldırım olarak benim hiç kimse ve hiçbir grupla herhangi bir diyaloğum olmamıştır.' Karşı taraftaki muhatabı 'evet var, doğru' demiş olsa biz de bu konu üzerinde bir yorum yaparız ama muhatabı kabul etmediği için yorum yapmaya da gerek yok."

18 Aralık 2014 15:55
DİĞER HABERLER