Karabükspor-Rosenborg ile berabere kaldı

Karabükspor-Rosenborg ile berabere kaldı
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında karşı karşıya gelen Kardemir Karabükspor ile Norveç'in Rosenborg takımları golsüz berabere kaldı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan ve Çek Cumhuriyeti'nden hakem Libor Kovarik düdük çaldığı maçta takımlar birbirine üstünlük sağlayamazken, Kardemir Karabükspor'un 41. dakikada Erdem Özgenç ile bir topu direkten döndü.


UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda Karabükspor, Norveç'in önemli takımlarından Rosenborg'u konuk etti.

KARABÜK HIZLI BAŞLADI
Karşılaşmaya hızlı başlayan Karabükspor, girdiği pozisyonları gole çeviremedi. Konuk ekip, ilk yarının ilerleyen dakikalarında oyunda dengeyi sağladı. Ataklarla Karabükspor ceza sahasında etkili olan Rosenborg skoru değiştiremedi. İlk yarı 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takımda karşılıklı ataklar ile başladı. Temsilcimiz Karabükspor, ikinci yarının başlarında konuk ekip Rosenborg kalesinin önünde girdiği pozisyonlardan sonuç alamadı, tüm çabalarına topu ağlara yollayamadı. Maç başladığı gibi golsüz bitti.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçı bir hafta sonra Norveç'te oynanacak ve play off turuna kalan takım belli olacak.
31 Temmuz 2014 23:17
DİĞER HABERLER