Kaza yapıp arkadaşlarını ölüme terk etti

Kaza yapıp arkadaşlarını ölüme terk etti
Kazayı haber vermeyip 'dövüldüğünü' söyleyince araçta sıkışan diğer yaralıların kurtarılması gecikti. Su kanalına uçan otomobildeki 3 yaralıdan Aycan Samancı hayatını kaybetti.
Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde kaza yapan sürücü Özkan Can, yola çıkıp yardım istediği bir araçla devlet hastanesine kaldırıldığını, önce kazayı haber vermeyip 'dövüldüğünü' söyleyince araçta sıkışan diğer yaralıların kurtarılması gecikti. Su kanalına uçan otomobildeki 3 yaralıdan  Aycan Samancı hayatını kaybetti.

Kaza, Çorlu- Tekirdağ yolu üzerinde meydana geldi. Çorlu'da oturan Aycan Samancı, Mehmet Can Yavaş, Abdullah Erdoğan, dün gece Özkan Can'a ait 59 TL 074 plakalı otomobille gezintiye çıktı. Daha sonra Kumbağ'a giden 4 kişi saat 03.00 sırlarında eve dönmek için yola çıktı. Özkan Can, Çorlu Kavşağı'nda yaklaştığında kullandığı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirerek su kanalına uçtu.

Kazadan yaralı kurtulan Can, diğer arkadaşlarını bırakıp çıktığı yolda yardım istediği bir araçla Çorlu Devlet Hastanesi'ne geldi. Dövüldüğünü anlatan otomobil sürücüsü Özkan Can tedavi altına alındı.

Hastanede tedavisi sürerken, yaklaşık 2 saat sonra polis ekiplerinin sorusu üzerine otomobille kaza yaptıklarını ve 3 arkadaşının yaralı olarak araç içerisinde olduğunu söyledi. Jandarma ve polis ekipleri kazanın olduğu su kanalına uçan otomobilde Aycan Samancı'nın hayatını kaybettiğini, Mehmet Can Yavaş ve Abdullah Erdoğan'ın yaralı olduğunu belirledi. Çağrılan ambulansla Erdoğan ve Yavaş Çorlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

OĞLUNU OTOMOBİLDEN ÇIKARDI

Kazayı duyup olay yerine gelen Aycan Samancı'nın babası Nedim Samancı, gözyaşlarına boğuldu. Otomobil içerisindeki oğlunun cansız bedenini gören baba Samancı, "Yandım ben. Canım oğlum bu muydu bana bayram hediyen?" diyerek ağladı.

Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Aycan Samancı'nın cesedi jandarma ekipleri tarafından araçtan çıkarılırken, baba Nedim Samancı'da da yardım ederek cenaze aracına kadar taşıdı.

Hayatını kaybeden Aycan Samancı'nın cesedi Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.
29 Temmuz 2014 17:02
DİĞER HABERLER