Kılıçdaroğlu, Başkonsolos Yılmaz'ı evinde ziyaret etti

Kılıçdaroğlu, Başkonsolos Yılmaz'ı evinde ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 101 gün IŞİD'in elinde rehin kaldıktan sonra serbest bırakılan ve sağ salim evine dönen Musul Başkonsolusu Öztürk Yılmaz'ı evinde ziyaret etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ile birlikte, 101 gün IŞİD'in elinde rehin kaldıktan sonra serbest bırakılan ve sağ salim evine dönen Musul Başkonsolusu Öztürk Yılmaz'ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Kılıçdaroğlu'na Ardahan Vakfı Başkanı Sabri Arpaç ile Kılıçdaroğlu'nun Danışmanı Recep Cengiz de eşlik etti.

Başkonsolos Öztürk Yılmaz ve eşi Özay Yılmaz tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, bir süre sohbet etti ve gelişmeler hakkında bilgi aldı. Başkonsolos ve 48 rehinenin sağlıklı bir şekilde ülkelerine dönmesinden büyük mutluluk duyduğunu, çok sevindiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, devlet sorumluluğu ile kendilerinin de gereken hassasiyeti gösterdiklerini, kurtulmaları için ellerinden gelen desteği verdiklerini söyledi. Emeği geçen herkese teşekkür eden Kılıçdaroğlu, Öztürk ailesine de "Gözünüz aydın." dedi.

Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz, kurtulmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederek, CHP Ardadan Milletvekili Ensar Öğüt'ün kendi köyünde yaptığı ziyaret ve köylülerin arkalarında olduğu açıklamalarının haberinin kendilerine ulaştığını, kendisi ve rehinelerin duygulandığını ifade ederek, Öğüt'e teşekkür ettiklerini vurguladı.

(CİHAN)
21 Eylül 2014 22:51
DİĞER HABERLER