Kılıçdaroğlu'nun eşi gözyaşlarına boğuldu

Kılıçdaroğlu'nun eşi gözyaşlarına boğuldu
Selvi Kılıçdaroğlu'nun vefat eden annesi Tunceli'ye gönderildi...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 88 yaşında vefat eden kayınvalidesi Fatma Özdağ’ın cenazesi, Derince İmam Hüseyin Cemevi’nde düzenlenen törenin ardından, toprağa verilmek üzere memleketi Tunceli’ye gönderildi.

Kocaeli’de oturan ve tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kalp ve solunum yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle dün gece yarısı hayatını kaybeden Fatma Özdağ’ın cenazesi bugün öğleye doğru Derince İmam Hüseyin Cemevi’ne getirildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Sevim Kılıçdaroğlu törende gözyaşı döktüğü törene, CHP Gurup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Kocaeli milletvekilleri Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan, Haydar Akar, İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, CHP eski milletvekili Sefa Sirmen, CHP il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Selvi Kılıçdaroğlu, "Hastanede tedavi görüyordu. Öldüğü haberini aldım. Çok üzgünüm" dedi.  Bugün Antalya’da parti toplantısında olduğu için Derince’deki cenaze törenine katılamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ise yarınki programlarını iptal ettiği ve eşi Sevim Kılıçdaroğlu ile birlikte Tunceli’de olacağı belirtildi.

DHA

23 Kasım 2014 15:55
DİĞER HABERLER