MEB AÖF 2015 final sınavı giriş yerleri açıklandı

MEB AÖF 2015 final sınavı giriş yerleri açıklandı
AÖF final sınavları 24-25 Ocak tarihinde yapılacak. Güz dönemi final sınavı yerleri açıklandı.
AÖF öğrencileri için final sınav giriş yerleri ve belgesi açıklandı. Öğrenciler 24-25 Ocak'ta yapılacak olan final sınavı yerleri aof.anadolu.edu.tr'den sorgulanabilecek. İşte final sınavı ile ilgili tüm bilgiler haberimizde...


Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin önlisans ve lisans programlarına kayıtlı öğrencilerin 2014-2015 öğretim yılı Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 24-25 Ocak 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.
 
Sınava Girmek İçin Gerekli Belgeler
 
Sınav Giriş Belgesi
 
Öğrenci Kimlik/Tanıtım Kartı veya Sınavda Geçerli Öğrenci Kimlik Belgesi
 
(Öğrenci kimlik/tanıtım kartını kaybeden öğrencilere kimlik veya tanıtım kartları hazırlanıncaya kadar sadece sınavlarda kullanılmak üzere fotoğraflı Sınavda Geçerli Öğrenci Kimlik Belgesi verilmektedir. Kimlik/tanıtım kartı başvurusu yapmayan öğrencilere bu belge verilmeyecektir.)
 
Fotoğraflı ve Onaylı Özel Kimlik Belgesi
 
(Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport, zorunlu askerlik görevini ifa eden er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi (muvazzaf askerler hariç), Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar)
 
Sınava giriş için gerekli bu üç belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz!
 
Öğrenciler, Sınav Giriş Belgesini http://aof.anadolu.edu.tr  adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaptıkları öğrenci sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.
23 Ocak 2015 11:45
DİĞER HABERLER