Marmaroom projesinde son 20 daire satışta

Marmaroom projesinde  son 20 daire satışta
Marmaroom projesi, 3 blokta296 daire ve 7 tane ticari birimden oluşuyor.
Daire  tipleri; 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan projede, 3 ayrı daire seçeneği bulunuyor. Projede kalan 20 daire, uygun ödeme koşulları ile yatırımcıları bekliyor.

Marmaroom projesi, 3 blokta 296 daire ve 7  tane  ticari birimden oluşuyor. Daire  tipleri; 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan  projede, 3 ayrı daire seçeneği bulunuyor. Projede kalan 20 daire, uygun ödeme koşulları ile yatırımcıları bekliyor.Evko İnşaat Grubu’nun Maltepe’de hayata geçirdiği Marmaroom projesi, merkezi konumu, adalar ve Marmara denizi manzarası ile fark yaratıyor.Maltepe’de  zarif mimarisi, geniş yeşil alanları, Süreyyapaşa Ormanı ayrıcalığı ile  kentin gürültü ve kargaşasından uzak,  huzurlu bir yaşam alanı sunuyor.

İnşaat kalitesiyle fark yaratan proje, Maltepe‘de 13 bin m2 alanda yükseliyor. 61 m2 ila 165 m2 arasında değişen daireler yatırımcılara fırın, ankastre ocakve  davlumbazdonatılı olarak satılıyor. Yılsonu Aralık 2014’de daire teslimlerinin hedeflendiği projede, kalan 20 dairenin satışı için farklı ödeme kolaylıkları sunuluyor. Projede kalan son dairelerden almak isteyen yatırımcılara % 25‘ i peşin 24 ay vade ve %0faiz, özel anlaşmalı bankalardan %0,68 faiz ve 120 aya varan vade seçeneklerigibi  avantajlar sağlanıyor. Satışta tapu teslimi hemen yapılan Marmaroomprojesinde,banka kredisi ile alakalı dosya  masrafı, ipotek tesisi gibi tüm masraflar  Evko İnşaat tarafından ödeniyor.

 Geniş ve zengin sosyal donatı ve peyzaj alanlarına sahip  olan proje donatılarından bazıları şöyle; masa tenisi, açık – kapalı yüzme havuzları,  tenis kortu sauna, türk hamamı, kreş ve çocuk oyun alanları mevcut.Marmaroom projesinde, kapalı devre güvenlik sistemiyle 24 saat süresince, siteye giriş - çıkışlar tek bir  kapıdan sağlanıyor. Marmaroom Projesi, sahip olduğu konum itibariyle, sahile, metro istasyonu,E-5, hastane ve market gibiönemli noktalara yakın mesafede yer alıyor.

MARMAROOM  İLETİŞİM: 444 37 65


21 Ekim 2014 15:00
DİĞER HABERLER