Mehmet Ekici frikiklerin sırrını açıkladı

Mehmet Ekici frikiklerin sırrını açıkladı

Trabzonsporlu futbolcu Mehmet Ekici, her antrenman sonrası özel olarak frikik çalışması yaptığını söyledi.

Bu sezon serbest vuruşlardan attığı gollerle dikkat çeken, 3-2 kazanılan Kardemir Karabükspor maçında da 2 gol ve bir asistli galibiyetin mimarı olan başarılı futbolcu, "Gerçekten çok zor bir maç oldu. Buradan takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sonuna kadar kendimize güvendik, savaştık ve hak ederek aldık maçı." dedi.

Ekici, attığı gollerle ilgili ise şunları söyledi: "Takım arkadaşlarımın attığım gollerde çok büyük katkısı var. Son attığım golde bana açıyı açıp, kalecinin önünü iyi kapattılar. Bende o köşeyi değerlendirerek, vurdum gol oldu. Her antrenmandan sonra frikikler için özel olarak çalışıyorum." Genç futbolcu, 'Her serbest vuruşta artık taraftarların gol beklentisi var. Bu senin için baskı oluşturuyor mu?' şeklindeki soruya da şöyle cevap verdi: "Maçın içerisinde olduğumda sadece maça adapte oluyorum ve etrafa fazla bakmıyorum."

Takım olarak bundan sonraki süreçte daha iyi olacaklarına inandığını söyleyen Ekici, "Bu kadar maç oynamak kolay değil. Bu sezon çok maçlar yaptık. Avrupa ligi olsun, kupa olsun ama şimdi biraz hafifledik. Yoğun maçlar nedeniyle antrenmanlarda detayları çok çalışamadık. Ama şimdi detayları çalışacağız ve çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı. 


CİHAN

02 Mart 2015 23:20
DİĞER HABERLER