Mersin'de faili meçhul cinayet

Mersin'de faili meçhul cinayet
Türkiye'de son aylarda yaşanan faili meçhul cinayetler artış göstermeye başladı. Faillerinin bir türlü bulunamadığı bu cinayetler, akıllara doksanlı yıllarda tavan yapan faili meçhul cinayetleri getirdi.
Mersin'de bir kişi otomobili ile seyir halinde iken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Motosikletli saldırganlar olay sonrası kayıplara karıştı.

Alınan bilgiye göre, TIR sürücülüğü yapan Niyazi Değirmencio (43) 33 BUK 01plakalı otomobili ile merkez Akdeniz jlçesi Özgürlük Mahallesi Tırmıl miting alanında seyir halinde iken motosikletli olduğu öğrenilen 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. 

Değirmencio'nun kullandığı otomobil bir süre ilerledikten sonra orta refüje çarparak durdu. Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Değirmencio, 112 Acil ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından önce Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Duran kalbi burada tekrar çalıştırılan Değirmencio daha sonra ise Mersin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 2 çocuk babası olan Değirmencio burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis olaydan sonra motosikletle kaçan katil zanlılarını yakalamak için çalışma başlattı. 

22 Kasım 2014 17:02
DİĞER HABERLER