Metalist Kharkiv - Trabzonspor maçı hangi kanalda? En son haber...

Metalist Kharkiv - Trabzonspor maçı hangi kanalda? En son haber...
Metalist Kharkiv - Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu 1. maçı hangi kanalda? Canlı izlemek için tıklayıp öğrenin...
Metalist Kharkiv - Trabzonspor maçını hangi kanaldan şifresiz izleyebilirim diye mi soruyorsunuz? Metalist Kharkiv - Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu 1. maçını hangi kanaldan ve saat kaçta yayınlanacağını öğrenmek için doğru adrestesiniz. Metalist Kharkiv Trabzonspor maçını 18 Eylül Perşembe akşamı 22.05'ten itibaren D-Smart Platformu'ndaki 77. kanaldan Smart Spor'dan canlı olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca dev mücadeleyi Samanyoluhaber.com'dan da an be an takip edebilirsiniz...

Trabzonspor Geçen Sezon Avrupa Kupalarında Grubunu Yenilgisiz Bitiren İlk Türk Takımı Olmuştu.  
Trabzonspor geçen sezon yer aldığı UEFA Avrupa Ligi J grubunda 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik almış ve 14 puanla yenilgisiz lider olarak üst tura yükselmişti. Trabzonspor böylece Avrupa kupalarında grubunu yenilmeden bitiren ilk Türk takımı olarak tarihe geçmişti.

Trabzonspor Avrupa Kupalarında Ukrayna Takımlarıyla 6 Maç Yaptı.
Trabzonspor Avrupa Kupalarında Ukrayna takımları ile daha önce 3 kez eşleşti. Oynanan 6 maçta Trabzonspor 2 galibiyet, 1 beraberlik ve  3 mağlubiyet aldı. Trabzonspor 1981-82 sezonunda D.Kiev ile eşleşmiş, deplasmanda 1-0 kaybetmiş sahasında ise 1-1 berabere kalıp elenmişti. Trabzonspor 1984-85 sezonunda Dnipro ile eşleşmiş sahasında 1-0 kazanmış deplasmanda 3-0 kaybedip elenmişti. Trabzonspor 2004-05 sezonunda ise D.Kiev ile bu kez Şampiyonlar Ligi ön elemesinde eşleşmiş deplasmanda ilk maçı 2-1 kazanmasına rağmen sahasında 2-0 kaybedip elenmişti. 

Metalist Kharkiv, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Kupası Gruplarında Yer Aldığı Tüm Sezonlarda Üst Tura Yükseldi.
Metalist Kharkiv bu sezonla birlikte 5.kez Avrupa kupalarında grup aşamasına kaldı. Metalist Kharkiv, Şampiyonlar Ligi gruplarında yer almazken bu sezona kadar 1 kez UEFA kupası, 3 kez UEFA Avrupa Ligi gruplarında yer aldı. Metalist Kharkiv yer aldığı 4 gruptan da üst tura çıkmayı başardı. Ukrayna ekibi 3 kez grup lideri, 1 kez ise ikinci sırada yer alarak üst tura çıktı.  Metalist Kharkiv, Avrupa kupalarında sahasında oynadığı 11 grup maçında 8 galibiyet 2 beraberlik alırken sadece 1 kez kaybetti. 

Metalist Kharkiv 2008-09 Sezonunda Beşiktaş ve Galatasaray İle Karşılaşmıştı.
Metalist Kharkiv Avrupa kupalarında daha önce 2008-09 sezonunda temsilcilerimiz ile karşılaşmıştı. Beşiktaş ile UEFA Kupası 1.turunda eşleşen Metalist Kharkiv İstanbul’da 1-0 kaybettiği maçın rövanşında sahasında 4-1 kazanıp tur atlamıştı. Metalist Kharkiv aynı sezon bu kez gruplarda Galatasaray ile eşleşmiş İstanbul’da 1-0 galip gelmişti. 

Jaja, Trabzonspor Forması Altında 31 Maçta 14 Gol Atmıştı.
2010-11 sezonunda Trabzonspor forması giyen Jaja Coelho 31 resmi maça çıkmış ve 14 gol atmış 3 asist yapmıştı. Jaja Süper Lig’de 12 gol, Ziraat Türkiye kupasında ise 2 gol kaydetmişti.
Jaja, Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra Internacional ve Metalist Kharkiv takımlarında oynamış geçen sezon ise yine Süper Lig’e dönmüş ve ilk yarıda Kayserispor forması giymişti. Jaja geçen sezon Trabzonspor’a karşı lig maçında forma giymişti. Jaja bu sezon 7 resmi maça çıktı ve gol atamadı.

Trabzonspor Bu Sezonda Oynadığı 4 Resmi Maçı Gol Yemeden Bitirdi.
Trabzonspor bu sezonda oynadığı 4 resmi maçı da gol yemeden bitirdi. Trabzonspor Avrupa Ligi play-off turunda Rostov karşısında sahasında 2-0 kazanırken deplasmanda 0-0 berabere kalmıştı. Trabzonspor Süper Lig’in ilk 2 haftasında da K.Erciyesspor ve Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Trabzonspor geçen sezon Süper Lig’de gol yemeden (clean sheet) en çok maç bitiren takım olmuştu. Trabzonspor 34 maçın 15 tanesini gol yemeden bitirmişti.

18 Eylül 2014 18:47
DİĞER HABERLER