NT'den yeni yılın en büyük hediyesi 1 milyon kitap

NT'den yeni yılın en büyük hediyesi 1 milyon kitap
Türkiye’nin en yaygın kitapevi olan NT, her yıl olduğu gibi bu yıl da milyonlarca kitabı kitapseverlerle buluşturacak.
NT’nin geleneksel hale getirdiği 3 Al 2 Öde kampanyası Türkiye’de 67 ilde mağazası bulunan NT’lerde kitapseverlerle buluşuyor.

Kitapseverleri her yıl milyonlarca kitapla buluşturan NT Mağazaları, 3 Al 2 Öde kampanyasıyla 3 kitap alan müşterilerine 1 kitabı hediye ederek okumayı teşvik ediyor. Okurların daha çok kitapla buluşmasını sağlayan kampanya NT’nin Türkiye’deki 148 mağazasında Şubat ayı sonuna kadar devam ediyor.

NT, 2014 yılında 750 bin adet kitap hediye etti

Kampanya ile ilgili açıklama yapan NT Genel Müdürü Murat Kara şunları söylüyor:  “ Her yıl Ocak-Şubat aylarında gerçekleştirdiğimiz 3 Al 2 Öde kampanyamız kitapseverlerin heyecanla beklediği çokça ilgi gören bir kampanya. Kampanyamız kapsamında 2014 yılında 750 bin adet kitap hediye ettik. Bu yıl hedefimiz 1 milyon hediye kitap. 3 Al 2 Öde kampanyamız özellikle yarıyıl tatilinde daha çok kitap okumak isteyen öğrenciler için kaçırılmayacak bir fırsat.”

Okulların ara tatile gireceği önümüzdeki günlerde en çok tercih edilen kitaplar hakkında da bilgi veren Kara, “Karnelerin alındığı bu dönemde müşterilerimizin yakınlarına hediye etmek için kitaplara olan ilgilerinin arttığını görüyoruz. Tatil dönemlerinde yarıyıl tatil kitaplarına ve okulların ikinci yarıyılı için yardımcı ders kitaplarına ve sınavlara yönelik hazırlık kitaplarına olan ilgi daha fazla oluyor.” dedi. 

30 Ocak 2015 16:09
DİĞER HABERLER