Nedim Şener çamur atmaya kalkarken çamura battı

Nedim Şener çamur atmaya kalkarken çamura battı
Nedim Şener, tarihleri karıştırdı, 2011 yılında Bakan olan İdris Naim Şahin'i 2009'daki İçişleri Bakanlığı işlemlerinden sorumlu tuttu.

Posta Gazetesi yazarı Nedim Şener'in cemaate olan nefreti öyle ilginç boyutlara ulaştı ki, bugün hem hizmet hareketine, hem de Eski Bakan İdris Naim Şahin'e çamur atayım derken adeta çamura battı.

Yazısında bir sahur vakti evlerinden operasyonla gözaltına alınan ve kanun dışı olarak 8 gün süren gözaltında tutulan polislere destek veren Eski Bakan İdris Naim Şahin'i bu yoldan vurmaya çalışan Şener, tarihleri karıştırarak okurunu yanılttı.

''Yaşanan son gelişmelerde anlayamadığım ve haline üzüldüğüm bir adam var, o da İdris Naim Şahin. Recep Tayyip Erdoğan ile yıllar süren dava arkadaşlığını bir kenara bırakıp, cemaatin yanında tavır alması, sebepleri ortaya çıkarılması gereken trajik bir durum'' diyerek birçok mesnetsiz iddiada bulunan Şener, AKP saflarına geçtiğini bu şekilde beyan ederken yazının ilerleyen bölümlerinde -yazı yazmadan önce her gazetecinin yaptığı- tarih, yer ve kişi kontrolünü ihmal etmişe benziyor.

2009'DAKİ SIFIRLAMA İDDİASINDAN ŞAHİN'İ SORUMLU TUTTU

Yazısından geçtiğimiz Nisan'da Emniyet İstihbarat'ta kayıtların silindiğine dair bir raporun varlığından bahseden Şener,şöyle devam ediyor: 
''Aslında bu silme işlemi ilk değil. Emniyet İstihbarat Dairesi’nde ilk silme işlemi Ramazan Akyürek görevden alınmadan altı gün önce 10 Ekim 2009’da gerçekleşti. Peki bilin bakalım Akyürek bu silme işlemini yaparken kimden onay aldı. Bildiniz, iddiaya göre dönemin İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’den. Tüm bunları bir araya getirince İdris Naim Şahin’in neden Erdoğan ile yol arkadaşlığından ayrıldığını ve eğreti bir görüntü oluştursa da cemaatçilerin yanında durduğunu anlayabiliyorum.''

İDRİS NAİM ŞAHİN 2011'DE BAKAN OLDU

Nedim Şener tam burada korkunç bir bilgi hatası yapıyor. 6 Temmuz 2011'de bakan olan İdris Naim Şahin'i 2009 yılındaki bakanlığında(!) talimatla bilgisayar sıfırlatan kişi olarak yazıyor ve aslında yanında saf tuttuğu AKP'li dönemin Bakanı Beşir Atalay'a gol atıyor.

Şener'in türlü imalarla dolu bu yazıyı hangi akılla yazdığı ise merak ediliyor.


01 Ağustos 2014 14:52
DİĞER HABERLER