Osman Şimşek tarafından kaleme alınan “İnkisar” isimli kitap çıktı!

Osman Şimşek tarafından kaleme alınan “İnkisar” isimli kitap çıktı!
Fethullah Gülen'in Erdoğan'a yazdığı mektupta ne yazıyordu? 17-25 Aralık, tüm bilinmeyenleriyle 'İnkisar' adlı kitapta...

Herkul.org sitesinin  editörü Osman Şimşek, Türkiye’nin gündemini değiştiren “17 Aralık Yolsuzluk Operasyonu”nun yıldönümünde, 17-25 Aralık süreci ve sonrasını, beddua diye yansıyan olayın iç yüzünü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Arınç hakkında birçok bilinmeyeni “İnkisar” da kaleme aldı.

Fethullah Gülen Cemaati; 17 Aralık “Yolsuzluk” operasyonunun yıldönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son dönemde dillendirdiği, “Paralel Yapı” , “Paralel Devlet” iddialarına karşı sessizliğini “Inkisar” ile bozdu. 

Herkul.org sitesinin editörü Osman Şimşek tarafından kaleme alınan ve “Bir İnsaf Çığlığı!” sloganıyla piyasaya çıkan “İnkisar” isimli kitapta “Hizmet’e karşı bir operasyon yapıldığı” tüm detaylarıyla anlatılıyor. 

Özellikle kamuoyu duyurularında, “Fethullah Gülen Hocaefendi’nin Perspektifinden… Hizmet’e Asıl Kumpası Kim Kurdu?” başlığı ile yer alan “İnkisar” da "Gülen cemaati’nin bitirilmesi için 10 yıl önce plan yapıldığı" ifade ediliyor.. 

Açıklamada “Kur’ân ve Sünnet’in hak dediği mevzularda taviz vermeyen bir Camia’yı bitirme operasyonunun perde arkası, “Inkisar” da kaleme döküldü. Hizmet’in bitirilme planı süreciyle ilgili merak edilen her şey Inkisar’da yer alıyor”  

Kitabın tanıtımında içeriği hakkında şu ifadelere yer veriliyor: 

“Fethullah Gülen Hocaefendi'nin perspektifinden yansımalarla kaleme alınan “Inkisar” okuyucularıyla buluştu. Herkul.org sitesinin editörü Osman Şimşek'in yazarı olduğu “İnkisar” adlı kitap, hizmet hareketinin bitirilmek istenmesindeki amacı, on yıl önce planlanan ve bugün uygulanmakta olan sürecin ilginç detaylarını ve bilinmeyenlerini anlatıyor.

HİZMET’E ASIL KUMPAS, HANGİ TOPLANTIDA KURULDU?

Hizmet’e karşı başlatılan karalama sürecinin tüm detaylarını, sürecin başlangıcını, Hocaefendi’nin sürecin başlangıcından önce ve sonra gösterdiği tutumu yine Hocaefendi’nin tüm mektuplarını kaleme alan Osman Şimşek’in kaleminden “Inkisar” da okuyacaksınız.”  

GÜLEN'DEN, MERAK EDİLEN TÜM KONULARA CEVAP

Fethullah Gülen’in 17-25 Aralık süreci ve sonrası hakkında da açıklamalarının yer aldığı, “Nur ile Topuz’un hazin hikayesi” olarak vasıflandırdığı “İnkisar” isimli kitabı çok ses getirecek…

‘Paralel Yapı’ , ‘Paralel Devlet’ ifadesinin “yakıştırma” olduğu ifade edilen kitapta, ‘Paralel Yapı’ , ‘Paralel Devlet’ ifadesinin “yolsuzluk yapanların can simidi” haline geldiği anlatılıyor. 

Kitapta Gülen Cemaatinin penceresinden ve Gülen’in görüşü olduğu belirtilen açıklamalar yer alıyor. Kamuoyuna “Beddua” diye yansıyan olayın aslında “Yeminleşme" olduğu anlatılan kitapta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bülent Arınç hakkında ve daha birçok konuda bilinmeyenlere yer veriliyor.

Işık Yayınları’ndan çıkan 484 sayfalık “İnkisar” isimli kitapta  bugüne kadar sorulmak istenen tüm soruların cevabını bulacaksınız. Bu sorulardan birkaçını şöyle sıralayabiliriz, 

“Camia, Parti kurmayı hiç düşündü mü?
Camia’nın bir dönem AK Parti ile özdeşleştirilmesinin nedeni neydi? 
Hizmeti bitirme planı kararı hangi toplantıda alındı?,
 ‘Paralel Devlet’ yakıştırması yolsuzluk yapanların can simidi haline nasıl geldi?, Hocaefendi’nin yeminleşmesi, nasıl beddua haline getirildi?, 
Hocaefendi, iddia edildiği gibi Başbakan’la herhangi bir konuda pazarlık yaptı mı?, Hizmet’e asıl kumpası kim kurdu?
Bülent Arınç’ı Pensilvanya’ya gönderip selamlarını ileten Başbakan, aynı anda Beyaz Saray’a Hizmet’i şikâyet eden dosyayı mı veriyordu?
Osman Şimşek’in kaleme aldığı, 17-25 Aralık sürecini ve sonrasını tüm gerçekliğiyle yansıtan 'Inkisar', Cumhurbaşkanı ve dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, Pennsylvania’yı ne zaman ziyaret etti?
Hocaefendi’nin 2006 yılında Erdoğan’a yazdığı mektubun içeriğinde neler vardı?” sorularına da ışık tutuyor.

KIRIK KALPLERİN ÇIĞLIĞI

Hakperest bir müminin kabullenemeyeceği ve dahi sükût edemeyeceği hadiseler karşısında gerek beyan gerekse de kalem ile haksızlıklara itiraz etmenin elzem olduğu bir dönemden geçiyoruz. Herkul.org sitesinin editörü Osman Şimşek, bu hissiyat ve mülahazalar neticesinde “Fethullah Gülen Hocaefendi’nin perspektifinden yansıyanlarla Nur ile Topuz’un Hazin Hikâyesi”ni anlatıyor ‘İnkisar’ adlı çalışmasında. Kitabı hazırlarken ders notlarının ve şahsi intibalarının yanı sıra Hocaefendi’nin sohbetlerinden, hususi^ yazışmaları ve özel mektuplarından, has dairedeki yorumlarından da istifade eden Şimşek, bir fotoğraf karesinin bazen bir kitap kadar mana ihtiva edebileceği gerçeğini göz önüne alarak kitabın son bölümlerinde bazı fotoğrafları da içeriğe dahil etmiş.

Kırık kalplerin çığlığına kulak vermek ve olan ama henüz bitmeyenin iç yüzüne vakıf olmak isteyenler için Nur ile Topuz’un hazin hikayesi “İnkisar”, birincil kaynaklardan istifade edilerek hazırlanmış sahih bir çalışma."

Herkul.org sitesinin  editörü Osman Şimşek ise kaleme aldığı “İnkisar”ın bir talebenin 'İnsaf' çığlığı ve "münkesir kalbler safında bulunma ilanı" olarak değerlendiriyor.

17 Aralık 2014 13:17
DİĞER HABERLER