Rıdvan Dilmen'den ilginç Galatasaray yorumu

Rıdvan Dilmen'den ilginç Galatasaray yorumu
Rıdvan Dilmen, TT Arena'da Kasımpaşa'nın 4-0 kazandığı maçı değerlendirdi.

İşte, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programının yorumcusu Rıdvan Dilmen'in görüşleri:

DRAMATİK BİR DURUM

Öncelikle Galatasaraylıları en çok üzmesi gereken şey Cüneyt Çakır'ın maça ilave olarak 1 dakika vermiş olması. Bu dramatik bir durumdur. Hakemin oyunculara saygı duymasından dolayıdır ama oyuncular da artık maçın uzamasını istememiştir. Bu aslında kuralların uygulanmayıp olayın Galatasaraylı oyuncular için dramatik bir durum olduğunu gösteriyor.

TABLO KARANLIK

Kadın ve çocuklarımız maçlara gittiği zaman genelde coşkuyla bağırıp çağırırlar. Eğlenmeye geliyorlar. Tablo karanlık olduğu için maçın sonunda yönetime bağırmaya başladılar. 

KASIMPAŞA HAKLI BİR GALİBİYET ELDE ETTİ

İkincilik hesabı yapan bir takımdan bahsediyoruz ancak formsuz bir takımdan bahsediyoruz ve karşısında da en etkili hücum yapan takımlardan biri var. Hem dar alanda hem de geniş alanda isabetli oynayıp, çalım atabilen, ilk yarıyı 4-0 kazanmış olması gerekmesine rağmen ikinci yarıda ilk yarı da kaçırdıklarını atarak haklı bir galibiyet elde ettiler.

UMUT KAFASINA KOYMUŞTU

Kasımpaşa kendi alanında pas yapsa Galatasaray'ı dinlendirebilir. Ancak rakibinin üstüne gitti. Zaten 7.dakikada 10 kişi kalmış bir takımın oyunun devamında bu hıza adapte olma şansı yok. Umut'un skor 1-0'ken belki ortak olabilecekleri bir pozisyon var. Sağdaki Berk'e verse boş kaleye gol olacak. O kafaya koymuştu uzak köşeye vurmaya.

BUNUN ALTI OLMAZ ÜSTÜ OLABİLİRDİ

Normal bir sonuç çıktı maçtan. Bunun altı olmaz üstü olabilirdi. Maç 2-0 bitse Galatasaray ucuz atlattı diyebilirdik. Real Madrid çok kritik dakikada 10 kişi kaldı ancak farklı bir skorla kazandı. Güçlü takımlar 11'e 10 oynamayı daha iyi bilmeli.İkinciliğin bu kadar önemli olduğu bir maçta futbolcu yıpranmaz. Telles varken neden Sabri sol bek oynar. Bu çok anlamsız geliyor. 

CÜNEYT ÇAKIR KÖTÜ BİR MAÇ YÖNETTİ

Cüneyt Çakır bugün kötü bir maç yönetti. Melo'dan başlayarak bir kaç örnek verelim. Cüneyt Çakır Melo'ya neden sarı kart göstermedi. Babel Semih'e faul yapıyor benim futbol görüşüme göre. Pozisyonun devamında penaltı ve kırmızı kart oluyor. Bana göre kartın rengi de sarı kart olmalı. Maç 11'e 11 oynanacakken hakem devam ettirerek maçı koparttı.

SKANDAL HATALAR VAR

Uilenberg Türkiye'de olmasa bizden hakem gitmez yurt dışına. Dünya çapında skandal olaylar var. Müthiş hatalar var. Skorları,maçları her şeyi etkiliyorlar.

20 Nisan 2014 09:56
DİĞER HABERLER