Sabah'a bir yalanlama da Özcan'ın avukatından

Sabah'a bir yalanlama da Özcan'ın avukatından
Havuz medyası Sabah ve Takvim gazetelerinin bugün yaptığı iftira dolu sözde haber ile ilgili bir yalanlama da Mustafa Özcan'ın avukatı Nazif Aktaş'tan geldi.

Havuz medyası Sabah ve Takvim gazetelerinin bugün yaptığı iftira dolu sözde haber ile ilgili bir yalanlama da Mustafa Özcan'ın avukatı Nazif Aktaş'tan geldi. Havuz medyası Sabah ve Takvim Gazetelerinin Camiaya karşı yürüttüğü kara propaganda haberleri üst üste yalanlanıyor. Sahibi belli olmayan Sabah'ın ''İşte Paralel'in Komuta Konseyi'' ve Takvim'in ''Örgütün komuta merkezi'' manşetleri ile hedef aldığı Mustafa Özcan'ın avukatı Nazif Aktaş tarafından yalanlandı. 
 
Avukat Aktaş, Sabah ve Takvim gazetelerinin Mustafa Aktaş hakkında 10 aydan beri gerçek dışı karalama kampanyası yürüttüklerini belirterek haberlerde müvekkili ile ilgili ''defacto örgüt lideri'' gibi hayali bir örgütün lideri gibi gösterilerek kişilik haklarının ihlal edildiğini açıkladı. Aktaş, noter onaylı açıklamasında bu haber içeriklerinin Takvim ve Sabah'ın internet sitelerinden kaldırılmasını istedi.









20 Ekim 2014 21:21
DİĞER HABERLER